miyomlu zzor hamilelik gecirenler

Benımde sol Yumurtalığımda kistimle beraber çeşitli yerlerde 5-6 tane mıyomum var büyüyorlar doğal olarak ama doktorum pek üzerinde durmadı açıkçası çok şükür Allah'ıma ağrı sıZıda yapmadi inş herkesınkisi ağrısız tez vakıtte geçer hayırlısıyla
İnşallah canm hayirlisiyla doğum yaparz.bnm 2 ameliyt var ilk bebek ama 3.sezeryan.doktor doğumda miyom unu almam.çok rskli diyor.alsa bnm için iyi olurdu.4.kez kesilmezdim miyom icin.

İnşallah canm hayirlisiyla doğum yaparz.bnm 2 ameliyt var ilk bebek ama 3.sezeryan.doktor doğumda miyom unu almam.çok rskli diyor.alsa bnm için iyi olurdu.4.kez kesilmezdim miyom icin.
Aynen canım benım doktorumda doğum sezeryan olursa elleyemem cok kanaman olur riske hiç gerek yok Demişti. bebişi bı doğurayımda sonra mıyoma bakarım artık hiç onun derdine şimdiden düşmek istemiyorum açıkçası Allah'ım dert vermesin bosver sende nolcak napalım bı daha ameliyat oluruz hayırlısıyla bı doğsunda bebişler

Aynen canım benım doktorumda doğum sezeryan olursa elleyemem cok kanaman olur riske hiç gerek yok Demişti. bebişi bı doğurayımda sonra mıyoma bakarım artık hiç onun derdine şimdiden düşmek istemiyorum açıkçası Allah'ım dert vermesin bosver sende nolcak napalım bı daha ameliyat oluruz hayırlısıyla bı doğsunda bebişler
İşte ilk ameliyt olsa bn de hc takmicam ama smdi almzsa bn başka coxuk doguramam tabi Allah bilir ama 5.kez sezeryan da olmz herhlde.kısmet napalım bu bebeklerimizi sağlıkla alalım inşallah. Gerisi kısmet bn 3 miyomla bu bebegimi de beklemiyordum doktorlar kalamazsn dedi ama Allah verdi.5 ay önce tüp bebek yaptrdm tutmamsti.

Hersey kısmet hiç belli olmaz Allah'ın işi Rabbim hayırla doğurmanı nasip etsin sıkma canını ama zaten bu milyonları benım kuzenım alttan vajinal yoldan temizletti yanı ameliyat gibi olmasına gerek kalmadı bı araştır istersen

Bnm de 4.ayin bitecek şükür hc kanamam olmadı ama miyom larda biri 4.8 olms.diğeri bebeğin eşine yakinms.doktor artık dikkat et dedi kanaman olursa hemen gel dedi endiseliyim kısmet bakalım nolcak ilerleyen zamanlarda.ağrım sizim da olmadı daha.herkeste farkli etki yapıyor bu miyom sanirim

Evet canım herkeste etkisi farklı oluyor. Doktorun dediklerini dinle sen. Nerdeyse her iki hamileden birinde miyom var sıkma canını

3 tane miyomum var. Hamilelikle birlikte buyuduler biri 4 digerleri 3 er cm oldular. Ilk aylarda biraz agri yaptılar ama son aylarda hic agrim olmadi. Doğumda alinmaz dediler cok kanama yaparmis kanamayi durduramayiz dediler. Ben bu miyomlarla hamile kaldigima bile sasiriyorum. Hamileligim boyunca hic kanamam da olmadi

Benım de dogumda mıyomlara dokunulmadı kanamam durmaz dıye sımdı en buyugu 3.5 cm bır ssuru mıyomum var hamılelıkte boyutlarında azda olsa buyume olmuştu sımdı bırbucuk yıl oldu dogum yapalı kuculme olmuş inşallah hıc buyumez srnede bırkez kontrol onerıldı..

Ay devamını şimdi gördüm iyi olman ve moralinin yüksek olması çok güzel. Bu arada benim 2 miyomum yapışık gibi yanyana ikisinin toplamı sırf 16 cm oldu düşün daha 6 miyom daha var ama olmayacak bişey. Benim doktorumda riskli gebelikler uzmanı ve 32 miyomla 38. haftada doğum yaptırdığım hastalarım var diyor ve belkide kontrolündeki en sorunsuz hastası benim. O yüzden şükredip hep dua ediyorum ve oğlum sapasağlam ve sağlıklı bi şekilde kucağımda olacak inşallah. Allah hepimize bol sabır ve kuvvet versin.
Canm cok gecmis olsun..bende de miyom var.hamileydim dusuk yaptim.doktor miyomdan kaynakli degil dedi.miyomum riskli bir yerde o yuzden mudahale de etmedi.bir an once tekrardan hamile kal dedi

Miyomunuz agri yapiyormu arkadaslar hamile iken miyoma mudale ediliyo mu ?yasayanlar deneyimlerinizi paylasirmisinz
Agri yaptiginda buz uygula demisti doktorum ben de yaptim. En azindan sancisini azaltiyordu
kızlar bende miyom artı çikolata kisti var..hoş geçen muayenemde doktor göremedi bebek örtüyo yada kayboldu dedi. ama doktor miyom çok önemsiz deyip duruyorr.gelir geçer diyor ..öyle sıkıntı yaparmıki miyomlar....biz çiko kistinden çok korkmuştuk kısırlık olur felan diye..çok şükür kistler bi sıkıntı yaratmadı bende ama merak ettim şimdi,
Arkadaslar ben de miyomlu hamilelik geçirenler denim. 4,5 aylik hamileyim ve simdiden 12cm bir miyomum var.sizinkiler ne durumda ve ıstanbulda iseniz iyi bir dr ariyorum yardimci olabilirmisiniz ? Allah hepimizin dogumunu sag salim zamaninda tamamlatsin insallah.
Merhaba arkadaşlar ben hamileliğime 5,5 cm miyomla karar verdim dr un önerisiyle ve rabbim nasip etti hamileliği çok şükür. 7. Haftamda kanamyala gittim hastaneye 11 gün yattım . 2 ay falan önce miyomlarım (3 tane olu verdiler biri 10 cm olmuştu yemi çıkanlar ise 5,5 ve 2,5 ama herhangi bir agrım sızım olmadı çok şükür rabbim herkese hayrılısıyla evlatlarını kucaklamayı nasip etsin.
Hanımlar merhaba yıllar geçmiş ama yaşadığınız tecrübelere ihtiyacım var şuan 9 haftalık hamileyim ve miyomum 8 cm şiddetli ağrılarim vardı bugün kanamam başladı kırmızı ve yoğun şuan hastanedeyim yatıyorum. Kaç cm le doğum yaptınız ,normal doğum mu oldu, melekleriniz sağlıklı mı, doğumdan sonra miyom için işlem yatirdiniz mı, kanamanız oldu mu? Nolur soyliceklerinize çok ihtiyacım var

Merhaba 11 cm miyomla hamile kaldım üçüncü ayimda çok ağrı yaptı hastane de bile yattım kendi etrafinda dönüp kanama yapmış oyuzden o dönem çok sıkıntı çektim bebegimin düşme riski vardı çok şükür atlattım Bebek büyüdükçe miyimda büyüdü ama şöyle birsey var iki taneydi biri küçülüp yok olurken biri büyüdü nihayet doğum günü geldi çattı doğumum kolay oldu çok şükür normal doğum yaltim hamilelik boyunca miyomlara dokunulmuyor bebekte ve anne sağlığında önemli birşey yoksa noal doğum tercih ediliyor sezeryan da olsa miyonlar kanama yapacağı için alınmıyor her ikisinede farkında olup doğumu kabul ettim iki günlük anneyim doğumdan sonra ağrılarım çok oldu miyomdan vebumyeden kaymakliymis çok şükür kızım çok iyi benim biraz da olsa ağrım var ama doğanın kanunu bu yapacak birşey yok

X