miyomlu zzor hamilelik gecirenler

Çok teşekkürler canım sürekli yatıyorum zaten. Merak ettiğim 9 ayın tamamı böyle mi geçecek. Nefes darlığı yaşıyorum ve azıcık hareket bile nefes nefese kalmama sebep oluyor sürekli yatmaktan mı oluyor? Miyomun yerini bilmiyorum birkaç gün sonra gidince sorcam. Açıkçası miyomum olduğunu duyana kadar miyomla ilgili pek bilgim yoktu. Hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği...

[QUOTEs, post: 42952383, member: 709390"]Çok teşekkürler canım sürekli yatıyorum zaten. Merak ettiğim 9 ayın tamamı böyle mi geçecek. Nefes darlığı yaşıyorum ve azıcık hareket bile nefes nefese kalmama sebep oluyor sürekli yatmaktan mı oluyor? Miyomun yerini bilmiyorum birkaç gün sonra gidince sorcam. Açıkçası miyomum olduğunu duyana kadar miyomla ilgili pek bilgim yoktu. Hiç böyle hayal etmemiştim hamileliği...[/QUOTE]
Nefes darliginin miyomla ilgisi yoktur canim. Onu Dr mutlaka sor. Ama hamilelikte oluyor diye biliyorum zaman zaman. Yeri önemli miyomun. Ama 9 ay yatican diye birşey yok. Kanaman olduğu için biraz daha dikkat etmen lazim uzun sure ayakta kalma. Birde sol tarafına uzanmaya özen göster. Kimi insan bir donem kanama geçirip sonra hayatınageri ddonmuş. Hamilelik kişiye gore değişiyor maalesef. Skma canini kimse yatarak geçirmek istemez :) ben tekrar hamile kalayim saglikla 9 ay yat derse yaticam bu sefer. Ama insaallah gerek kalmaz. İnşaallah sende saglikli kolay bir hamilelik gecirirsin.

Miyomlu hamilelik geciren arkadaslarim insallh sag salim kavusursunuz bebeklerinize...cok zor gunler gecirdim ama cok sukur bebegime kavustum 33 haftalik sezeryanla dogurdum 26 haftalik suyun bosaldi amniyofuzyon la 33 haftaya gelebildik bu surecte doguma kadae hastanede yattim sezeryanda kanmam durmaz diye miyomlara dokunulmadi...allh hepinizin yardimcisi olsun

Bu arada yanlis yazmisim 23 haftada suyum bosaldi...bu surecte yasadiklarimi ...23+3 Haftada bebegin suyu gelmesi diye...konu acmistim burdan gun gun yasadiklarimi okuyabilirsiniz...herkese cok gecmis olsun...

O kadar çekmişsin ama sonunda hüsrana uğramamışsin canım. Ne güzel inşallah bizim de sonu güzel olur. Tuvalete korkuyla gitmekten acaba kanama mı var diye düşünmekten gina geldi. Sürekli yatıyorum eşim çok yardımcı oluyor ama o da bunaldi artık. İnşallah bu günler çabuk geçer.

Allh gani gani yardimciniz olsun gercekten zor sizi en iyi ben anlarim..insaalh rabbim bagislarda kucaginiza alirsiniz gercekten onun kokusu dunyayi unutturuyor bol bol dua edin allh kolay gecitten gecirsin ..

İnsan her şeye razı oluyor zaten o minicik bebek için. İnşallah böyle sıkıntılar yaşayan herkese Allah yavrusunu bağışlasin.

Çok gecmis olsun. Diğer konunuda okumuştum oradanda konusmustuk birkaç sefer. Bebeğini kucagina almana çok sevindim. Rabbim sizi bir daha ayirmasin zor gunleriniz çabucak geçsin gitsin. Benim anlayamadigim senin miyomlarin yüzünden mi suyun erken geldi?
Bu arada bebeğinin şuan durumu nasil? Cok kuvezde kalmamis şükür ki

Cok sukur bebegim gelisimi iyi hic bir sikintisi kalmadi ...miyomlar hamilelik boyunca kasilmalara neden oluyodu nasil tarif etmsem bilemedim futbol topu gibi bebek bir noktada toplaniyodu surekli kasilmalar sonunda suyum bosaldi ilk gebeligimde hic biyle biseyle karsilasmadim drlar miyomun sebep olacgini soylemislerdi...allh benim durumda olnlarin tum gebelerin yardimcisi olsun..

Beyaz Patik çok geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla sorunsuz şu an hamilelik. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Birkaç şey soracaktım. Ben de 14 haftalık hamileyim ve 3-4 kez kanamam oldu sonuncusu çok kötüydü. Öğretmenim ben de merak ettiğim sen çalışmaya başladın mı kanamalar kesildi mi şimdi her şey düzene girdi mi? Aklımda bir sürü soru var sürekli böyle yatacak mıyım? Üç haftadır raporluyum. Sen ne yaptın çalıştin mi nelere dikkat ettin?

Sana da çok geçmiş olsun saklibahce çok zor olmuş ama sonunda yüzün gülmüş şükür. Rabbim bize de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

İnşallah ikimiz de sağlıkla kucağımıza alırız.
Öncelikle geçmiş olsun.
Canım benim kanama Nisan ayında oldu ve ben 8 Haziran'a kadar okula gitmedim.Hep rapor aldım.İlk ay hep yattım kanama sonrası , sonra yavaş yavaş hareketlendim.Alabiliyorsan sen de rapor al bir süre.Hatta heyet raporu bulursan rahat edersin , ben hep haftalık rapor aldım.Benim daha sonra lekelenmem oldu ; ama çok ciddi bir şey değildi.
Kendini yormaman önemli , ben evi süpürmüştüm , lekelenme de bundan sonra oldu.
Risk ortadan kalktıktan sonra normal yaşamına dönüyorsun.Ben 6-14 haftalar arası yattım.Doktor 12.haftadan sonra rapor vermek istemedi,ben biraz da evhamdan aldım,ısrar ettim.Yani son 2 haftası falan.Aile hekimleri de rapor veriyor,aklında bulunsun.
Miyom hamilelikte herkeste farklı şeklinde etki ediyor.Benim ağrı yapmadı örneğin , önce büyüdü ikisi de , şimdi ikisi de küçülmüş.
Miyomlu hamilelikte Perinatolog takibi önemli , ben gitmedim.Hangi şehirdesin , bilmiyorum.Yeni başladım perinatoloğa , perinatologlar bu gibi durumlarda uzman oldukları için çok iyi kararlar alabiliyorlar.

Doktorum riskli doğum uzmanı zaten canım perinatoloji eğitimi var. Son kanamadan sonra bu doktora başladım ben de. Bugün gideceğim böyle devam ederse heyet raporu isteyeceğim. İki adım atsam leke geliyor. İnşallah benim de biter bu sıkıntılı günlerim. Allah hepimizin yardımcısı olmuş.

Geçer canım , doktorundan rica et.
Dinlenmek , istirahat yapabileceğin en önemli şey. Bir süre sonra duruyor kanama,lekelenme, bence senin de birkaç haftaya düzelir en geç.Plasenta iyice olgunlaşmış olacak o zamana.

İnşallah haftaya 15 haftalik oluyor. Doktorum bugün daha rapora gerek görmüyorum ama istersen vereyim dedi. Ben de kararsız kaldım.

İnşallah haftaya 15 haftalik oluyor. Doktorum bugün daha rapora gerek görmüyorum ama istersen vereyim dedi. Ben de kararsız kaldım.
Canim miyomlu hamilelik nasıl geçti bnm de şu an 3 tane var ama ileride ne olur bilmiyrm. Benm gibi
I olanlarla konuşmak istyrm nelere dikkat ettiniz. Hayrli sağlıklı evlatlarimiz olsun insallah

Canim miyomlu hamilelik nasıl geçti bnm de şu an 3 tane var ama ileride ne olur bilmiyrm. Benm gibi
I olanlarla konuşmak istyrm nelere dikkat ettiniz. Hayrli sağlıklı evlatlarimiz olsun insallah

Benim ilk 4 ay çok zor gecti canım. Raporluydum ve sürekli yatiyordum çünkü düşük riski vardı kanamam oluyordu. 4. aydan sonra rahatladım düşük iğnesi ve hapini kesti dr. Ama agri sancı olmadı hiç.

Benımde sol Yumurtalığımda kistimle beraber çeşitli yerlerde 5-6 tane mıyomum var büyüyorlar doğal olarak ama doktorum pek üzerinde durmadı açıkçası çok şükür Allah'ıma ağrı sıZıda yapmadi inş herkesınkisi ağrısız tez vakıtte geçer hayırlısıyla

Bnm de 4.ayin bitecek şükür hc kanamam olmadı ama miyom larda biri 4.8 olms.diğeri bebeğin eşine yakinms.doktor artık dikkat et dedi kanaman olursa hemen gel dedi endiseliyim kısmet bakalım nolcak ilerleyen zamanlarda.ağrım sizim da olmadı daha.herkeste farkli etki yapıyor bu miyom sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…