-
- Konu Sahibi saklibahce1986
Allah yardimcin olsun senin de kardesim. Normalde calisan biriyim ama uc gundur agridan ise gidemiyorum. Bir ara apandisit ten bile suphelenip acil dr agittik ama birsey cikmadi.Ne yapalim sabredip katlanacagiz bu sıkıntı lara artik. Yeterki onlar saglikla zamanlarinda gelsinler...Mıyom kaynaklı olabılır canım bende bel bacak kasık agrısı cok sıdettlu oluyo carsmba kontrolr gıttm dr agrıların norml cok mıyomun var dedu senın yerınde baska bırı olsa hergun gun gelır dedı benım kanama ıcte presenta etrafında bırıkmıs hayrlısı ıle mutlu sona kavussayduk rabbm ellımızı emegımızı bosa cıkrmasın
Cok üzüldüm ya. Allah bebegini sana bağışlasın insallah. Cok zor biliyorum ama sakin olmaya calis dinlen.hangi sehirdesin dr kim, gerekirse hastaneye yat orada gecir bu zamanlari.cok zor Allah yardimcin olsun.Cok zor ya insan ne yapcagini bilmio miyom ameliyatindan korktum rahimim alinir diye cocuk yapim dedim miyomlarda erken doguma sebep oldu suyum bosalti kanamam kesilmiyo rabbim yardimcimiz olsun
Canım inşallah Allah'ım bağışlasın bebeğini sana , dualarım seninle , inşallah bu zor günleri de atlatırızAllh yardimcimiz olsn hic kolay degil heran korkuyla yasamak seni cok iyi anliyorum 5 ay dusuk tehlijesiyle omrunden omur gitti simdide suyum bosaldi allhim esirgesin bebislerimizi bise bagislasin..
Yyok canim malatyada inonu arastirma hastabesinde yatiyorum 2 haftadir rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin benimde..karnimdan igneyle su veriliyo bebege haftada bir kez verilen suda akiyo fosur fosur ne yapcagimi bilemiyorum 3.5 lt sivi tuketiyirum bebegin suyunda artma yok cok endiseliyim bebegimin kalbi durcak diye..
Allh yardimcimiz olsn hic kolay degil heran korkuyla yasamak seni cok iyi anliyorum 5 ay dusuk tehlijesiyle omrunden omur gitti simdide suyum bosaldi allhim esirgesin bebislerimizi bise bagislasin..
Bende Malatyaliyim aslen. Arastirma hastanesine yatarak en dogrusunu yapmissin.hic bir ozel hastane bu gibi kritik durumlarda yeterli donanıma, doktora sahip degil. Suan bile o bebegin yasama sansi var alınsa. Ama 1gun bile fqzladan karninda kalmasi cok önemli. O yüzden dayanabildigin kadar dayan.sakin ol,sukunetle bekle kardesim. 26.haftadasin gordugum kadariyla.bir 1 ay dayansan 4 hafta falan okadar sansi yukselecekki o bebegin. Az kalmis canim sabret. Dualarim seninle.Allah yardimcin olsun. Ne zaman konuşmak istersen merak ettigin birsey olursa buradayım.
Bende Malatyaliyim aslen. Arastirma hastanesine yatarak en dogrusunu yapmissin.hic bir ozel hastane bu gibi kritik durumlarda yeterli donanıma, doktora sahip degil. Suan bile o bebegin yasama sansi var alınsa. Ama 1gun bile fqzladan karninda kalmasi cok önemli. O yüzden dayanabildigin kadar dayan.sakin ol,sukunetle bekle kardesim. 26.haftadasin gordugum kadariyla.bir 1 ay dayansan 4 hafta falan okadar sansi yukselecekki o bebegin. Az kalmis canim sabret. Dualarim seninle.Allah yardimcin olsun. Ne zaman konuşmak istersen merak ettigin birsey olursa buradayım.Yyok canim malatyada inonu arastirma hastabesinde yatiyorum 2 haftadir rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin benimde..karnimdan igneyle su veriliyo bebege haftada bir kez verilen suda akiyo fosur fosur ne yapcagimi bilemiyorum 3.5 lt sivi tuketiyirum bebegin suyunda artma yok cok endiseliyim bebegimin kalbi durcak diye..
Canım,inşallah her şey iyi olacak , güzel haberler vereceğine inanıyorumAllh yardimcimiz olsn hic kolay degil heran korkuyla yasamak seni cok iyi anliyorum 5 ay dusuk tehlijesiyle omrunden omur gitti simdide suyum bosaldi allhim esirgesin bebislerimizi bise bagislasin..
Ben İstanbul'dayım canım Zeynep Kamil'e gidiyorum , önce Medipol'le başladım özel hastaneye pek güvenemedim .Arkadaslar ben de miyomlu hamilelik geçirenler denim. 4,5 aylik hamileyim ve simdiden 12cm bir miyomum var.sizinkiler ne durumda ve ıstanbulda iseniz iyi bir dr ariyorum yardimci olabilirmisiniz ? Allah hepimizin dogumunu sag salim zamaninda tamamlatsin insallah.
Tesekkur edrim arkadaskar dualarinizi eksik etmeyin normalde 23 haftaya kadar gozde akedemide kontrollerime devam ediyodum imkanlari yetersiz diyerekten buraya sevk ettiler riskli gebelikte devam editirum sagolsun hocalar cok iligililer insalla mutlu bir sekilde taburcu olurum desteklernizden dolyi tessurkur ederimBende Malatyaliyim aslen. Arastirma hastanesine yatarak en dogrusunu yapmissin.hic bir ozel hastane bu gibi kritik durumlarda yeterli donanıma, doktora sahip degil. Suan bile o bebegin yasama sansi var alınsa. Ama 1gun bile fqzladan karninda kalmasi cok önemli. O yüzden dayanabildigin kadar dayan.sakin ol,sukunetle bekle kardesim. 26.haftadasin gordugum kadariyla.bir 1 ay dayansan 4 hafta falan okadar sansi yukselecekki o bebegin. Az kalmis canim sabret. Dualarim seninle.Allah yardimcin olsun. Ne zaman konuşmak istersen merak ettigin birsey olursa buradayım.
Canim ben yasadigim sikintilardan bahsettim herkesin bunyesi kaderi hikayesi birbirini tutmaz burda kimseye korkutmak deyil niyettim kendi drda 15 cm sorunsuz dogum yaptirdigim hastam oldu demisti mutlaka yeri boyutu cinsi degisiyo herkese sorunsyz gebelik nasip etsin rabbim burda miyomu olmayip hic bir sikintisi olmayip suyu bosalan hastalarda var cok inanciliyim bu konuda olacigin onune gecilemiyo olacak olduktan sonra ...Canım,inşallah her şey iyi olacak , güzel haberler vereceğine inanıyorum
Bu arada dün yazdıklarıma baktım da çok depresif bir yorum yapmışım,miyomu olan gebeler okusa korkacak , bu mesajı da bu yüzden yazıyorum , miyomla gebe kalıp sağlıklı bir şekilde doğum yapan da çok kişi var arkadaşlar , yani hiç sorunsuz geçirenler de var
Sana hiçbir şey dediğim yok canım benim , bence bu başlık çok iyi olmuş , biz elimizden geleni yapalım , gerisi kısmet birazda , doktor da öyle demişti,şans birazda demişti , inşallah her şey iyi olacakCanim ben yasadigim sikintilardan bahsettim herkesin bunyesi kaderi hikayesi birbirini tutmaz burda kimseye korkutmak deyil niyettim kendi drda 15 cm sorunsuz dogum yaptirdigim hastam oldu demisti mutlaka yeri boyutu cinsi degisiyo herkese sorunsyz gebelik nasip etsin rabbim burda miyomu olmayip hic bir sikintisi olmayip suyu bosalan hastalarda var cok inanciliyim bu konuda olacigin onune gecilemiyo olacak olduktan sonra ...
Kızlar merhaba ,ben de miyom + hamilelik geçirenlerdenim . Biri 4 cm , diğeri 2 cm civarı miyomla hamile kaldım,doktorlar miyomla hamile kalmamı önerdi.Miyomlarda birisi bebeğe uzak ; ama diğeri rahmin içinde submükoz olarak adlandırılıyor sanırım . 6 haftalıkken üstelik derste ders anlatırken başlayan çok şiddetli kanamam oldu,kesin düşük yaptım diye düşünürken bebeğin kalp atışının olduğunu öğrendim.
Progestanın verdiler 200 mg , günde 3 kez içiyorum ; ama o ilaçtan da şüpheliyim bazı yerlerde miyomu büyüttüğü yazıyor,günde 2 ye düşürdüm şimdi , açıkcası bırakmak istiyorum.
Büyük olan miyom 2,5 ayda hiç büyümememişti ; ama son 2 hafta da 1 cm büyümüş,bu hızlı büyümeyi ben progestana bağladım,ne kadar doğru bilemiyorum.
Şu an 11+6 haftalık hamileyim , büyük olan miyom kesenin arkasında duruyor ,ben de bir şey olacak diye çok endişeliyim,miyomla hamilelik çok zormuş,insan doğru düzgün sevinmiyor bile,sürekli bir endişe içinde oluyor,geçen hafta ayakta biraz fazla kalınca da hemen leke geldi.
Ne olacak bilmiyorum,umarım o kötü senaryoları yaşamayız.
Benim yaşım da var , 35 olacağım birkaç gün sonra ,ilk çocuk , gerçekten korkuyorum , bir şey olur da ameliyat vs olursa ben ne zaman hamile kalacağım bir daha diye...Zor gerçekten...
S saklibahce1986
Sana da çok geçmiş olsun ,Allah'ım evlatlarımızı bize bağışlasın
Allh yardimcimiz olsn hic kolay degil heran korkuyla yasamak seni cok iyi anliyorum 5 ay dusuk tehlijesiyle omrunden omur gitti simdide suyum bosaldi allhim esirgesin bebislerimizi bise bagislasin..
Canim ben yasadigim sikintilardan bahsettim herkesin bunyesi kaderi hikayesi birbirini tutmaz burda kimseye korkutmak deyil niyettim kendi drda 15 cm sorunsuz dogum yaptirdigim hastam oldu demisti mutlaka yeri boyutu cinsi degisiyo herkese sorunsyz gebelik nasip etsin rabbim burda miyomu olmayip hic bir sikintisi olmayip suyu bosalan hastalarda var cok inanciliyim bu konuda olacigin onune gecilemiyo olacak olduktan sonra ...