- 24 Ocak 2015
- 413
- 178
-
- Konu Sahibi saklibahce1986
Malesefki bende cok sidettli agrilar oluyo hemen hemen hergun kivraniyorum.2 kez de kanama gecirdim miyom yuzunden her kontrolumde senin herzamn dusuk riskin var diyo .dr um 15 cmle dogum yaptirdigim hastalarim var diyo hic sikintisi olmadan ustelik sanirim yeri sayisi cok onemli benim suan 5 tane oldu hamilelik hormonu besliyomus 15 gunde bir kontrole gidyorm boytlarindada buyume var.sanslisiniz ki sizinkisi yeri sikinti yaratmiyordur hayrli dogumlar olur insalla her kontrole yuregi agzimda gidiyorum
Kac cm basladi gebeligin canim benimde 5-6tane var en buyugu 4.4cm di ilk aylarki kontrolunde suan icin hic olcmuyo nedense belkide olcemiyordur bilmiyorum orasini sik sik kanama yapiyo benim suanda presenta cevresinde kanamam var miyomdan dolyi oldugunu soyluyo dr um cok endiseliyim rabbm bagislasin bebeklerimizi.. dusuk hapi yada ignesi kullaniyormusunz?agriniz oluyomu sizide zorluyomuArkadaslar ben de miyomlu hamilelik geçirenler denim. 4,5 aylik hamileyim ve simdiden 12cm bir miyomum var.sizinkiler ne durumda ve ıstanbulda iseniz iyi bir dr ariyorum yardimci olabilirmisiniz ? Allah hepimizin dogumunu sag salim zamaninda tamamlatsin insallah.
Ben sürekli günde 3 kez vajinal olrak progestan kullanıyorum. Erken dogum riski için bu hafta ciğer geliştirici iğne verecek dr . Hskkımızda hayırlısı diyelim.Kac cm basladi gebeligin canim benimde 5-6tane var en buyugu 4.4cm di ilk aylarki kontrolunde suan icin hic olcmuyo nedense belkide olcemiyordur bilmiyorum orasini sik sik kanama yapiyo benim suanda presenta cevresinde kanamam var miyomdan dolyi oldugunu soyluyo dr um cok endiseliyim rabbm bagislasin bebeklerimizi.. dusuk hapi yada ignesi kullaniyormusunz?agriniz oluyomu sizide zorluyomu
Canim ben hamile kaldigimda 7x5cm bir miyomdu ama hizla buyudu ve 12cm oldu umarim daha da buyumez. 8haftalikken cok küçük bir kanama dışında şiddetli bir kanamam olmadi cok şükür. O nedenle ilac kullanmıyorum. Ama simdiden bu kdat buyumesi beni cok endişelendiriyor ve erken doğumdan cok korkuyorum. Burdaki arkadaslar durumlarından ve dr yorumlaridan hbr verirlerse cok memnun olurum. Irtibati koparmayalim lütfen. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sag salim bebeklerimizi kucaklarimiza versin.Kac cm basladi gebeligin canim benimde 5-6tane var en buyugu 4.4cm di ilk aylarki kontrolunde suan icin hic olcmuyo nedense belkide olcemiyordur bilmiyorum orasini sik sik kanama yapiyo benim suanda presenta cevresinde kanamam var miyomdan dolyi oldugunu soyluyo dr um cok endiseliyim rabbm bagislasin bebeklerimizi.. dusuk hapi yada ignesi kullaniyormusunz?agriniz oluyomu sizide zorluyomu
Canim sen kac aylik oldun pekiBen sürekli günde 3 kez vajinal olrak progestan kullanıyorum. Erken dogum riski için bu hafta ciğer geliştirici iğne verecek dr . Hskkımızda hayırlısı diyelim.
32 haftam dolmak üzere. İğnelerin son 2 tanesşni yarın oluyorumCanim sen kac aylik oldun peki
Hadi hayrlisi arkadasim kac igne vurulcan toplamda takipteyim canim hayrli dogumlar diliyorm simdiden32 haftam dolmak üzere. İğnelerin son 2 tanesşni yarın oluyorum
Az kalmis sık dişini, hayirli doğumlar olsun. Durumundan haberdar et bizi.32 haftam dolmak üzere. İğnelerin son 2 tanesşni yarın oluyorum
Hadi hayrlisi arkadasim kac igne vurulcan toplamda takipteyim canim hayrli dogumlar diliyorm simdiden
Az kalmis sık dişini, hayirli doğumlar olsun. Durumundan haberdar et bizi.