M max09 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2008 107 0 96 45 Düzce 25 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi max09 #1 merhabalar henüz hamile değilim ama adayım..:))) benim gibi miyomu olup da gebe kalmaya çalışanlar yazışalım sevgilerimle..
merhabalar henüz hamile değilim ama adayım..:))) benim gibi miyomu olup da gebe kalmaya çalışanlar yazışalım sevgilerimle..
edam_y üç kişiliğiz artık:) Kayıtlı Üye 11 Mart 2008 1.964 7 116 Elazığ 31 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi max09 #2 canım myomlu bi gebeliğim yok su an cok şükür.ama yaşamıştım.ve hayatımı altüst etti myom benim.bilmiyorum myom bana gelmedi.hamileliği iyi geçenlerde var ama.Allh yardımcınız olsun.
canım myomlu bi gebeliğim yok su an cok şükür.ama yaşamıştım.ve hayatımı altüst etti myom benim.bilmiyorum myom bana gelmedi.hamileliği iyi geçenlerde var ama.Allh yardımcınız olsun.
patik Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2008 1.930 3 116 İstanbul 31 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi max09 #3 miyomum etkili olmadı henüz..daha büyürse doğumyolunu kapatıcağından sezeryan olucam..mıyomun nerde oluştuğu önemliymiş..kimisi bebeğin gelişimini etkiliyebiliyormuş..
miyomum etkili olmadı henüz..daha büyürse doğumyolunu kapatıcağından sezeryan olucam..mıyomun nerde oluştuğu önemliymiş..kimisi bebeğin gelişimini etkiliyebiliyormuş..