- 20 Şubat 2013
- 220
- 81
- Konu Sahibi Blossommlover
Arkadaşlar ben aşırı stres yaptım ve aşırı kafaya takıyorum 4 aylık evliyim geçen ay adetim 10 gün sürdüğü için doktora gittim normalde bu kadar uzun sürmez adetlerim düzenlidir doktor miyom olduğunu söyledi o yüzden adetim bitmiyormuş bu ay da yine adetim bitmiyor 25 ocakta adet oldum kaç gün geçti hala lekelenme şeklinde devam ediyor bide bu ay adetim çok değişikti koca koca parçalar geldi gögüs hassasiyetim hala var gögüslerime dokundukça acıyor bel ve kasıl ağrılarım var deli gibi test yapıyorum hep negatif kafamda deli sorular hep bu miyomdan dolayı hamile kalamayacakmıyım diye düşünüp üzülüyorum sabah akşam bunu düşünüyorum deli gibi kafaya takmış durumdayım kendimi rahatlatamıyorum hamile kalmama engel miyom dedi doktor hormonlarım falan geri kalan herşey normal miyomdan dolayı rahmim eğri ilerliyor baskı yaptığı için folik asit kullanıyorum demir ilacı ve d vitamini kullanıyorum miyom olmasa bu kadar kafaya takmam ama miyom olduğu için hırs yaptım deli gibi hamile kalmaya çalışıyorum ne yapıcağımı şaşırdım psikolojik olarak çöktüm