- Konu Sahibi gxuxlyxixl
-
Merhabalar, Bu Gün Doktora Gittim, Miyomum Büyümüş Rahmimi Kaplamiş, Rahmim Alinacakmiş, Aranizda Rahmi Alinan Var Mi,
Merhabalar, Bu Gün Doktora Gittim, Miyomum Büyümüş Rahmimi Kaplamiş, Rahmim Alinacakmiş, Aranizda Rahmi Alinan Var Mi,
rosenoire;1964627[SIZE="2" .!.:]canım, önce geçmiş olsun yazını okuyunca hayret ettim çünkü miyom kadınların büyük çoğunluğunda görülen ve menopozda yok olan zararsız oluşumlar ,çok büyürse ameliyatla alınıyor büyük değilse herhangi bir tedavi bile gerekmiyor,bu nedenle rahmin alındığını ilk kez duyuyorum,bana kalırsa kesinlikle başka bir doktora görün hele yaşın gençse rahim alındığında menopoza girersin ki bu hoş değil muhakkak başka doktora görün iyi haberlerini bekliyoruz:teselli:
Bende Londrada yasiyorum annem 3 yil once ístanbul Florenc nightingle hastahanesinde ameliyat oldu rahimi ve yumurtaliklari alindi ameliyat lazerle dikissiz yapildi, cok basarili gecti sadece 3 gun hastahanede kaldi ve iki ay icinde hicbir sorunu kalmadi annemin 1996 yilindan beri rahminde miyom vardi duzenli olarak kontrollerini yaptiriyordu ama artik kotulesmeye baslamisti asiri derecede kanama sikayeti vardi burda ameliyati yapmak yerine kanamayi durdurmasi icin hormonlu spiral takmayi teklif etti doktorlar o da Turkiyemde yaptirdi ameliyatini. Gecen yil annem yine rahatsizlandi hastahaneye kaldirdik safra kesesi tasi var acil ameliyat etmemiz gerek dediler bir hafta icinde apar topar ameliyat ettiler bir saat surup ertesi gun taburcu olmasi gerekirken ameliyat 10 saat surdu 5 gunu yogun bakimda olmak uzere 2 hafta hastahanede kaldi ve hala tam olarak iyilesmedi ve karninda kocaman bir ameliat izide cabasi. Arkadasima katiliyorum Turkiyemin doktorlari gibisi yok. Sanada cok gecmis olsun canim bir doktorla yetinme bir doktora daha gorun miyomlar cesit cesittir.a.s.yukarda anlatmistim arkadasar ben bu amaliyati ingiltere londrada oldum artik burdaki dktrlara guvenimi kaybettim birdaha asla burda amaliyat olmam trkiyemin dktorlari dunyanin en iyi basarili doktrlari
Arkadaşlar 3 yıl patolojide çalışmış biri olarak sizlere gördüğüm myomları anlatsam dudağınız uçuklar..:bbo:
kimi myomlar vardır ilaçla küçültülür cerrahi müdehale gerektirmez..kimileri alınır , zararsızdır.Bazıları o kadar büyür ki laboratuvara gönderirken 5 kglık kovalarla gelir.Eğer rahimi kaplarsa total histerektomi yani tüm rahim, yumurtalıklar ,tubalar alınır..Kansere davetiye çıkarmasın diye önlem olarak alınır hepsi..
Geçmiş olsun canım..üniversite hastanesine gittiysen ve profa muayene olduysan iyidir.
ama için rahat etmiyorsa başka doktora görün.Fakat rahmi kapladıysa rahminin alınması daha kötü şeylerin başına gelmesinden iyidir..Allah şifa versin..
[/COLOR][/SIZE]
neden öyle diyorsunuz ki her gün kaç tane myom nedeniyle yapılan tah+bso operasyonu var hiç de nadir bişey değil. myom çok büyükse ya da semptom veriyorsa menapoz zamanı da yakınsa ya da artık çocuk arzusu yoksa rahmi alırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?