A adelajda Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2022 24 3 29 4 Ağustos 2023 Konu Sahibi adelajda #1 Kızlar 15 cm miyomum vardı dahada büyümüş iki doktorla görüştüm birisi hacetrepe hastanesinde birisi etlik şehir hastanesinde ameliyat dediler daha önce bu konudan ameliyat olan varmı ilgili hastanelerde desteginiz rica
Kızlar 15 cm miyomum vardı dahada büyümüş iki doktorla görüştüm birisi hacetrepe hastanesinde birisi etlik şehir hastanesinde ameliyat dediler daha önce bu konudan ameliyat olan varmı ilgili hastanelerde desteginiz rica
M Madya Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2017 437 41 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi adelajda #2 Benimde 7,5 cm miyomum var büyümüş ve bu hale gelmiş.Ben Ebru Dikensoy da ameliyat olmayı düşünüyorum. Kapalı şekilde.Sizin acik mi kapali mi olacak,
Benimde 7,5 cm miyomum var büyümüş ve bu hale gelmiş.Ben Ebru Dikensoy da ameliyat olmayı düşünüyorum. Kapalı şekilde.Sizin acik mi kapali mi olacak,
A adelajda Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2022 24 3 29 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi adelajda #3 Açık ameliyat dediler benim birden fazlaymış 3 tane bayagıda büyükmüş sizede çok geçmiş olsun
M Madya Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2017 437 41 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi adelajda #4 Teşekkür ederim, karar verdiniz ki kime ameliyat olacaginiza
A adelajda Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2022 24 3 29 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi adelajda #5 Ankarada etlik şehir hastanesinde olmayı düşünüyorum ama hala kararsızım açıkçası araştırmaya devam ediyorum siz karar verdinizmi
Ankarada etlik şehir hastanesinde olmayı düşünüyorum ama hala kararsızım açıkçası araştırmaya devam ediyorum siz karar verdinizmi
A adelajda Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2022 24 3 29 12 Ağustos 2023 Konu Sahibi adelajda #6 Ameliyat ücretleri ne kadar acaba birde doktorunuz ankaradamı
1 123456788 Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2023 17 2 29 20 Aralık 2024 Konu Sahibi adelajda #7 adelajda .!.: Ameliyat ücretleri ne kadar acaba birde doktorunuz ankaradamı Genişletmek için tıkla... adelajda .!.: Ankarada etlik şehir hastanesinde olmayı düşünüyorum ama hala kararsızım açıkçası araştırmaya devam ediyorum siz karar verdinizmi Genişletmek için tıkla... Merhaba son durumunuz nedir hangi hastanede oldunuz ameliyatınızı
adelajda .!.: Ameliyat ücretleri ne kadar acaba birde doktorunuz ankaradamı Genişletmek için tıkla... adelajda .!.: Ankarada etlik şehir hastanesinde olmayı düşünüyorum ama hala kararsızım açıkçası araştırmaya devam ediyorum siz karar verdinizmi Genişletmek için tıkla... Merhaba son durumunuz nedir hangi hastanede oldunuz ameliyatınızı