- 16 Haziran 2021
- 67
- 13
- 3
- 24
- Konu Sahibi Happyhappyhappy1234
Arkadaşlar miyom geçirdiniz mi nasıl belirtiler vardı kahverengi akıntı vb. Var mıydı nelerdi.Miyom hamilelik belirtisi mi. Lütfen yardımcı olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengi akıntı,kasık ağrısı bunlardan dolayı gebelik vb. Bir şey mi miyom veya enfeksiyon gibi bir şey mi olduğunu merak ediyorum. Jinekologa başvuracağım ama şuan sadece bilenlere sormak istedimMiyom bildigim kadariyla kanama olur adet te yogun kanama cok gecirir ve asiri derece agrilar olur miyomlar rahmin kas tabakasından kaynaklanan selim tümörlerdirhamilelik belirtisi ne alaka k
Kahverengi akıntı,kasık ağrısı bunlardan dolayı gebelik vb. Bir şey mi miyom veya enfeksiyon gibi bir şey mi olduğunu merak ediyorum. Jinekologa başvuracağım ama şuan sadece bilenlere sormak isteMiyom bildigim kadariyla kanama olur adet te yogun kanama cok gecirir ve asiri derece agrilar olur miyomlar rahmin kas tabakasından kaynaklanan selim tümörlerdirhamilelik belirtisi ne alaka k
Baktım belirtilere var ben de ama emin olamadım.Miyom bildigim kadariyla kanama olur adet te yogun kanama cok gecirir ve asiri derece agrilar olur miyomlar rahmin kas tabakasından kaynaklanan selim tümörlerdirhamilelik belirtisi ne alaka ki
miyom olduğu zaman cinsel ilişki de ağrı olur adetleeiniz ağrılı ve sancılı olur normal gününden uzun ve yoğun kanamalı geçer hamilelik belirtisi ile ilgisi yok cnm sizin bu tarz şikayetleriniz varsa dr gorunmen daha iyi olurArkadaşlar miyom geçirdiniz mi nasıl belirtiler vardı kahverengi akıntı vb. Var mıydı nelerdi.Miyom hamilelik belirtisi mi. Lütfen yardımcı olun
Aslın da buna benzer şikayetlerim var ama regl olabiliyorum ve yeni başladı uzun süreli kahverengi akıntıMiyom tumör gibi bise ama hamilelik belirtileri gibi olmuyor annemdede vardii regl olamazdiii cok agrisi olurduu miyomu oyuzden oyle aciklamak istedim miyommu var doktor nededi ilkkezmi gitceksiniz
Evet regl dönemlerim hep çok ağrılı geçer benim aşırı. Ve bu sefer bu olayı destekleyecek akıntı değişiklikleri de oldu kahverengi akıntı kasık ağrısı olabilir mi dedimmiyom olduğu zaman cinsel ilişki de ağrı olur adetleeiniz ağrılı ve sancılı olur normal gününden uzun ve yoğun kanamalı geçer hamilelik belirtisi ile ilgisi yok cnm sizin bu tarz şikayetleriniz varsa dr gorunmen daha iyi olur
Illaki bu agriyo diye illaki gebelik anlamina gelmiyo canim miyomda büyümüş olabilirr insaaallahh güzell sonuçları alırsınız canımAslın da buna benzer şikayetlerim var ama regl olabiliyorum ve yeni başladı uzun süreli kahverengi akıntı
2 kere miyomları alınan biriyim. Söyle söyliyim miyomların çesitleri var iç dış olarak. Benimkiler iç yani bebek olusacak yerdeydi ve bu yüzden 2 kere düşük yaşadım. Bebek büyüdükçe hormanlardan dolayı miyomlarda büyüdü.İyi hıylu tümörlerdir. Rahime baskı yapanlar adet kanamasını uzun ve çok olmasını sağlıyo malesef. Gebelikle alakası yok. Eğer böyle bi durumunuz varsa aldırmanızı öneririm. Bendeki miyomlar alınınca adetim direk 5 güne düştü 7 gün yoğun kanama yaşıyordum belirtisi böyleydi hiç ağrım sızım olmadıArkadaşlar miyom geçirdiniz mi nasıl belirtiler vardı kahverengi akıntı vb. Var mıydı nelerdi.Miyom hamilelik belirtisi mi. Lütfen yardımcı olun
ben 3 kez miyom ameliyatı oldum yukarıda yazdığım gibi şikayetlerim vardı ama kahverengi akıntı hiç yaşamadım enfeksiyon olabilir gebelik istiyorsun galiba Allah gönlüne göre versin inşallah ama ihmal etmeyin dr gidinEvet regl dönemlerim hep çok ağrılı geçer benim aşırı. Ve bu sefer bu olayı destekleyecek akıntı değişiklikleri de oldu kahverengi akıntı kasık ağrısı olabilir mi dedim
Teşekkür ederim yazdığınız için çok yardımcı oldunuz. Kahverengi veya koyu kahverengi akıntı kız oluyor muydu2 kere miyomları alınan biriyim. Söyle söyliyim miyomların çesitleri var iç dış olarak. Benimkiler iç yani bebek olusacak yerdeydi ve bu yüzden 2 kere düşük yaşadım. Bebek büyüdükçe hormanlardan dolayı miyomlarda büyüdü.İyi hıylu tümörlerdir. Rahime baskı yapanlar adet kanamasını uzun ve çok olmasını sağlıyo malesef. Gebelikle alakası yok. Eğer böyle bi durumunuz varsa aldırmanızı öneririm. Bendeki miyomlar alınınca adetim direk 5 güne düştü 7 gün yoğun kanama yaşıyordum belirtisi böyleydi hiç ağrım sızım olmadı
Çok teşekkür ederim yardımınız içinben 3 kez miyom ameliyatı oldum yukarıda yazdığım gibi şikayetlerim vardı ama kahverengi akıntı hiç yaşamadım enfeksiyon olabilir gebelik istiyorsun galiba Allah gönlüne göre versin inşallah ama ihmal etmeyin dr gidin
Adet başında kahverengi lekenmemem sonrasında kanamaya dönüşüyo. Miyomlar alıncada değişmedi hala aynı durumda belkide onla bağlantılı değildir Ara kanamam lekelenmem hiç olmadı çok şükürTeşekkür ederim yazdığınız için çok yardımcı oldunuz. Kahverengi veya koyu kahverengi akıntı kız oluyor muydu
Teşekkür ederim enfeksiyon olabilirAdet başında kahverengi lekenmemem sonrasında kanamaya dönüşüyo. Miyomlar alıncada değişmedi hala aynı durumda belkide onla bağlantılı değildir Ara kanamam lekelenmem hiç olmadı çok şükür
Adet öncesi kahverengi lekenme kaç gün önceden başlanıp adet oluyordunuzAdet başında kahverengi lekenmemem sonrasında kanamaya dönüşüyo. Miyomlar alıncada değişmedi hala aynı durumda belkide onla bağlantılı değildir Ara kanamam lekelenmem hiç olmadı çok şükür
Evet antibiyotik kullanıyorumTeşekkür ederim enfeksiyon olabilir
İlk gün sadece. kahverengi lekeyle başlayıp kanamaya dönüşüyorAdet öncesi kahverengi lekenme kaç gün önceden başlanıp adet oluyordunuz
Evet antibiyotik kullanıyorum
Anladım benim ki farklı sanırım yumurtlama döneminin sonunda oldu 3 gün arada kasıklarıma hala ağrı giriyorİlk gün sadece. kahverengi lekeyle başlayıp kanamaya dönüşüyor
Sizinde enfeksiyon olabilir belkiAnladım benim ki farklı sanırım yumurtlama döneminin sonunda oldu 3 gün arada kasıklarıma hala ağrı giriyor