Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba simdi mesajınizi fark ettim...samsun fakultede iyi vi doktor davut guven..direkt acik dedi.kapali pek iyi degil felan dedi.bende bi doktora vaglinkalmk istemedim.arastiriyorum felan.baska doktorlara bakiniyorum.samsun fakultede handan celik doktor var.izinde bayram sonrasi goruncem bakalim.bekledikce buyuyoda...bende asiri kanma sanci agri.hele bu ay heo kanama oldu.mav etti beni...sizdeki hangi miyomdu.vajinadan kolaylik mi olur...puff korkuyorumdaNeden acik? Benimki 4,5 cm ve ustelik kireclenme yapmis olmasina ragmen vajinadan dogru cikartti doktor. Bence baska bi doktor gorusu daha al
Merhaba arkadasim...sizdeki hangi tur miyom...belirtileri varmiydi...bende 3 tane var.3 2 3 cm submukoz..asiri sanci kanama yapiyor...acik ameliyattan korkttum felan.kapali ameliyat icin doktorun izinden donmesini bekliyorm...bende korkuyorm sastim kaldim...insallahhh ameliyatiniz basarili gecer canim kurtulursun miyomlardanTek bir tane miyomun varsa laparoskopi olabilir dedi benim doktorum. Ama benimki 5 tane o yüzden laparoskopi riskli oluyor. Ben açık ameliyat olacağım. 17 Haziran'da. 36 yaşındayım Çok korkuyorum arkadaşlar...
Merhaba arkadasim...sizdeki hangi tur miyom...belirtileri varmiydi...bende 3 tane var.3 2 3 cm submukoz..asiri sanci kanama yapiyor...acik ameliyattan korkttum felan.kapali ameliyat icin doktorun izinden donmesini bekliyorm...bende korkuyorm sastim kaldim...insallahhh ameliyatiniz basarili gecer canim kurtulursun miyomlardan
Merhaba ah bu miyomlar...sizdeki de rahatsiz edici...bende de bekarken agri kanama oluyodu ama bu kadr degildi..son bi kac aydir artti helede bu zamanlar deli etti beni .halsiz yiyemiyrm kanama wc ye çıkartıyor baski yapiyo felan...artik bu gidecegim doktor ne dicekse kabul alinsin...cocugum yok acik ameliyata cekindim korkttum..cesit cesit yeri konumu degisiyo kisiye gore.amliyatta degisiyo.ilacida yok ..neyden olusuyor bunlar bilinmiyor...bi kurtulsak artik iyice keyifsiz oldum vede korkuyorum kotu seyler olir diyeBelirtileri sorunuzu unutmuşum. Belirti pek yoktu ama 3-4 senedir 2cm - 3 cm gibi yavaş yavaş büüyüyordu. Regl ağrılarım çok fazla, ama o genç kızlığımdan beri öyle. Kanamam da çok ama ben onu normal sanıyordum. Çok eskiden beri çok kanamam var. Ozamandan beri miyom mu var bilemiyorum.. Östörojen besliyor bu miyomları, eğer menopoza yakın değilseniz miyomlar illaki büyüyecek anladığım kadarıyla. Benim hormon testlerim de zaten baya yüksek çıktı. Gebeliği de engelleyebilir diye Daha fazla büyümeden alacaklar.
Merhaba simdi mesajınizi fark ettim...samsun fakultede iyi vi doktor davut guven..direkt acik dedi.kapali pek iyi degil felan dedi.bende bi doktora vaglinkalmk istemedim.arastiriyorum felan.baska doktorlara bakiniyorum.samsun fakultede handan celik doktor var.izinde bayram sonrasi goruncem bakalim.bekledikce buyuyoda...bende asiri kanma sanci agri.hele bu ay heo kanama oldu.mav etti beni...sizdeki hangi miyomdu.vajinadan kolaylik mi olur...puff korkuyorumda
Merhaba hamilelik oncesi kanama agri sanciniz oldu mi peki...miyomla hamile kalip dogum yapmissiniz coj sukur.bana denilen dusuk olurdu...netten bakinca kapali olabilir denliyor.kucuk miyom olunca...ilk gittigim acik dedi direk..diger doktor kapali olabikir dedi.kapalida samsundayim burdaki fakultede oluyormus.bayramdan sonra gidecem artik o ne derse onu olacam.cunku mav ediyor beni.ogreneli 2 ay oldu.acik kapali derken zamn gecti..sizde simdi miyom yok degil mi.sagliginiza kavustunuzBu arada submukoz miyomu olanlar icin soyluyorum: doktora danisin vajinadan alamazmi? Yani illa laparoskopik acik yada kapalimi olacak, ben hic kesilmeden ameliyat oldum ayni gun eve gittim ve sanki sinek isirmis gibiydi ve hic hasta olmadim agri kesici bile almadim. Yurtdisinda "shaver" teknigi ile yapildi, doktora sor kesin bilirler
Merhaba hamilelik oncesi kanama agri sanciniz oldu mi peki...miyomla hamile kalip dogum yapmissiniz coj sukur.bana denilen dusuk olurdu...netten bakinca kapali olabilir denliyor.kucuk miyom olunca...ilk gittigim acik dedi direk..diger doktor kapali olabikir dedi.kapalida samsundayim burdaki fakultede oluyormus.bayramdan sonra gidecem artik o ne derse onu olacam.cunku mav ediyor beni.ogreneli 2 ay oldu.acik kapali derken zamn gecti..sizde simdi miyom yok degil mi.sagliginiza kavustunuz
Merhaba hayirli sahurlar...sizdeki submukoz degilmis yoksa agri sanci dusuk olurdu..cok şükür kurtulmussunuz.dogumda gerceklesmis.rabbim.saglikli omur versin...alttan zormuydu.gerci lokal anestesi olmusunuzdr...ay aman bu miyomlar nasi bi sey .tabi o zamanlr akildn cikmaz...bi kurtulsam insallah.bend cpluk cocuga karissam
Su acidan o tur miyom.asiri kanama sanci agri sik idrar bu belirtileri yapiyor.sizde hic bi sorunum olmadi deyince belirtmek istedim...umarim bende kapali sekilde kurtulurum..acik ameliyat ne bilim korkutuyo.annede olmak istiyorm etkiler diye korkuyrmCanim benimki submukozdu, hamile kalmadan once MRI yapildi yerini tespit etmek icin. Sonra hamileligim sirasinda rahim icime dogru buyudu, plasenta ustelik uzerine yapisikti. Raporlarimda submukoz miyom yaziyofu, ki zaten submukoz olmasa vajinadan ameliyat olmazdi, olamazdi