Miyom Sorunu ... Yardım!!!

Kumrusumru

Nirvana
Pro Üye
9 Temmuz 2008
1.855
2.529
658
Merhaba arkadaşlar benim yıllardır rahim arka duvarında 6 cm yakın bir miyomumum var . Ben artık çocuk düşünüyorum .Çok fazla doktora gittim bir kısmı aldır hamile kalırsan bu miyom bebeği düşürür diyor bir kısmı da aldırma önce çocuk düşün dedi . Dün Zeynep Kamil hastanesine bir doç doktora fikir almak için gittim ama maalesef asistan bir bayan vardı . Bana bebeğini düşürebilir de düşürmeyebilir de bu miyom dedi. Ameliyat olursan da aşırı kan kaybı yada ameliyat esnasında aşırı kanama sonucu rahmin alınması gibi durumlar olabilir dedi . Bugüne kadar çok doktora gittim ama ameliyat olursam rahmin alınmasından yada kan kaybından bahsetmediler. Miyom ameliyatı olan arkadaşlar lütfen cevaplarsa sevinirim , sizin ameliyat nasıl geçti ?? Dünden beri inanılmaz moralim bozuldu . Rahmim alınırsa ne yaparım diye kurmaya bile başladım ....:(

Öncelikle geçmiş olsun. Bir tanıdığımin vardı miyomu. Tüp bebekle hamile kaldı. Riskli oluyor tabi ama Onun hiç bir sorunu olmadı hamilelik esnasında. Tam zamanında Doğumu da yaptı. Ameliyat olmadan önce Bence hamilelik dene.

Öncelikle geçmiş olsun. Bir tanıdığımin vardı miyomu. Tüp bebekle hamile kaldı. Riskli oluyor tabi ama Onun hiç bir sorunu olmadı hamilelik esnasında. Tam zamanında Doğumu da yaptı. Ameliyat olmadan önce Bence hamilelik dene.
Teşekkür ediyorum . Böyle örnekler duydukça bir nebze rahatlıyorum ,inşallah benimde düşüksüz sağlıklı bir gebeliğim olur ...

Arkadaşlar bende 7 cm miyomum varken hamile kaldım hemde rahimin dışında olduğu halde gebeliğim çok kötü geçti 9. Haftadan 20. Haftaysan kadar kanamam oldu progesteron hapı verdi doktor ama fayda etmedi 5 aylık sağlıklı bebeğimi miyom yüzünden kaybettim geçen temmuz ayında. Miyomla hamile kalırsanız yüzde elli ihtimal var düşük yapma şansınız maalesef var ben çok acı çektim kimse yaşasın istemem oyüzden aldırabiliyorsanız hamilelikten evvel aldırın.
Bu ay miyom ameliyatı oldu ayın 7 sinde açık ameliyatla alındı miyomum hiç bir sıkıntı yaşamadım dikişlerimde kapandı artık rahatım 3 ay sonra Bebek düşünebilirsiniz deDi doktorum sizede tavsiyem doktorunuz riskli derse hemen aldırın hamile kalmadan çünkü hamilelikte miyomum 2 katına büyümüştü hormonlardan dolayı

Benim 9,7,3 cm boyutlarında 3 adet myomum vardı, hem de o kadar ters yerde ki anlatamam 4 doktor gezdim 3 ü rahmini kaybedebilirsin kan kaybından, hamilelik de imkansız dedi, en son İzmir de gittiğim bir doktor ben bunu kapalı yöntemle alırım hiç sıkıntı da olmaz dedi, velhasılı ameliyat oldum ameliyat olduğumda bekardım, yaklaşık 1 yıl sonra evlendim ve hemen kendiliğinden hiç sorunsuz şekilde hamile kaldım, hamileliğimde çok rahat geçti, çok korkma yani aldır öncesinde derim ama iyi bir doktor bul

Bendede 7 cm büyüklüğünde miyom var doktor hamile de kalabilirsin hemen dedi ama riskli oldığunuda söyledi 15 güne kadar karar vericem ameliyat için Allah herkesin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaşlar benim yıllardır rahim arka duvarında 6 cm yakın bir miyomumum var . Ben artık çocuk düşünüyorum .Çok fazla doktora gittim bir kısmı aldır hamile kalırsan bu miyom bebeği düşürür diyor bir kısmı da aldırma önce çocuk düşün dedi . Dün Zeynep Kamil hastanesine bir doç doktora fikir almak için gittim ama maalesef asistan bir bayan vardı . Bana bebeğini düşürebilir de düşürmeyebilir de bu miyom dedi. Ameliyat olursan da aşırı kan kaybı yada ameliyat esnasında aşırı kanama sonucu rahmin alınması gibi durumlar olabilir dedi . Bugüne kadar çok doktora gittim ama ameliyat olursam rahmin alınmasından yada kan kaybından bahsetmediler. Miyom ameliyatı olan arkadaşlar lütfen cevaplarsa sevinirim , sizin ameliyat nasıl geçti ?? Dünden beri inanılmaz moralim bozuldu . Rahmim alınırsa ne yaparım diye kurmaya bile başladım ....:KK43:
Merhaba son durumunuz nedir acaba ameliyat gebelik oldumu durumumuz ayni merak ediyorum

Back