• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

miyom nedir???çok korkuyorumm...

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
kızlarr burada miyomdan bahsetmişsnz ama zararlı olduğu dışında hiç bişey anlamadım... benimde adetm olmadan 1 gün önce falan sağ kasığımda çok fena bir ağrı hissediyorum ve de çok yürüdüğüm zaman oluyor bu ağrıı acaba bu miyommudur?? çok korkuyorum kızlar cvpp ltfnn

kızlarr burada miyomdan bahsetmişsnz ama zararlı olduğu dışında hiç bişey anlamadım... benimde adetm olmadan 1 gün önce falan sağ kasığımda çok fena bir ağrı hissediyorum ve de çok yürüdüğüm zaman oluyor bu ağrıı acaba bu miyommudur?? çok korkuyorum kızlar cvpp ltfnn

canım anlattığına göre değerlendiremeyez myom olup olmadğını. doktora gidip muayene olmalısın. ama bence myom değildir. çünkü adetten önce kasık ağrısı yasaman normal bi durum. ama doktora gitsen en azından icin rahatlar.:34:

canım anlattığına göre değerlendiremeyez myom olup olmadğını. doktora gidip muayene olmalısın. ama bence myom değildir. çünkü adetten önce kasık ağrısı yasaman normal bi durum. ama doktora gitsen en azından icin rahatlar.:34:

en kısa zamanda gitmeye çalışıcm ama korkuyorum yinedeee

Doktora baktırmadan bilemezsin. kesinlikle iyi bir doktora gitmen gerekir. benim miyomum içimde 7 sene büyüyordu ve 15 cm geldi, ağırlığı 1 kilo. aldıdım çok şükür dünyanın en iyi doktora. miyomdan korkmayın, iyi huylu bir tümördür, hamilelikte sorun çıkartabilr, yan organları sıkışailir. büyütmeyin içinde, kapalı ameliyat yapın kurtulun , ertesi gün ayaktasınız.

Doktora gitmeden doğru birşey söylemek olmaz en dogrusnu doktorlar bilir KK bilmez :))) icin rahat etmesi icin doktorrrraa hemen :)) ayrixa adetten önce olan agri cok normaldir ...telaslanck bsy ykmus gbi geldi..

Back