• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom kisti

Edaavcialtuner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
32
3
36
38
Merhaba arkadaşlar doktora gittiğimde ufak ufak miyom kistlerimin olduğunu söyledi. Gebe kalabilirsin ama biraz zor dedi ameliyat ol bence dedi. Miyom kisti olup hamile kalan var mı? Ameliyat olmak istemiyorum ama hiç çocuğum da yok lütfen cevap verir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Canım selam ben 5 aylık hamileyim daha iki gün evvel detaylı ultrason muayenemde rahim ön duvarında 14 mm miyom olduğunu öğrendim, doktorum perinatolog, yüksek riskli gebelik uzmanı önemli bir şey değil bu dedi. Yani gebeliğe çok engel bir durum mu bilemedim o yüzden. bende hamilelikte mi cıktı önceden mi vardı hiç bir fikrim yok ama Sana tavsiyem ikinci hatta üçüncü bir göz her zaman iyidir, bir iki doktora daha görün fikirlerini al cnm.

5cm miyom la gebe kalıp 10 cm le doğuma girdim hiç sıkıntı olmadı rahmin arka duvarındaydı yeri çok önemli miyomun 10 cm le sıkıntı çekmeyen var 1 cm le sıkıntı çeken var

Benimde sayıca çok miyomum vardı 8 cm en büyüğü 7 ay gebelik denedim olmayınca ameliyat oldum 20 ye takın küçük miyim alındı. 6 ay bekledim iyileşmek için şu an 2 aydık gebelik istiyorum. Benimde durumum siz gibi hiç çocuğum yok Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder

Merhaba arkadaşlar doktora gittiğimde ufak ufak miyom kistlerimin olduğunu söyledi. Gebe kalabilirsin ama biraz zor dedi ameliyat ol bence dedi. Miyom kisti olup hamile kalan var mı? Ameliyat olmak istemiyorum ama hiç çocuğum da yok lütfen cevap verir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Edam kuzum ben kayseriden 3 aylik igne magduru hatirladinmi ekle beni

Edam kuzum 3 aylik igne kullananlardan ben kayseruden tanidinmi bana cevap ver kuzu ekle beni

Miyomun boyutu önemli değil kuzu. Yeri çok önemli. İki kez miyom ameliyatı oldum. İlkinde en bütüğü 12 cm olan onlarca miyomum vardı. İkincisinde 5 aylık evliydim. 4 cmdi ama yeri kötüydü. Dr gebe kalabilirsin ama tıtunamaz düşük olur hep dedi. Yine ameliyat oldum. O yüzden ihmal etme. Tertemiz bir rahimle aklına takılıp stres olmadan devam etmiş olrsun..

Benimde sayıca çok miyomum vardı 8 cm en büyüğü 7 ay gebelik denedim olmayınca ameliyat oldum 20 ye takın küçük miyim alındı. 6 ay bekledim iyileşmek için şu an 2 aydık gebelik istiyorum. Benimde durumum siz gibi hiç çocuğum yok Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder
Amin 🙏 Hayırlı vakitte sağlıkla gelsin minnaklarımız inşallah 🙏🥰

Back
X