• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

miyom için hacamat sülük ve alternatif tedaviler ?

nedensude

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
548
228
303
İstanbul
Merhaba. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Miyomum 2 cm. Rahmin ağzında. Muhtemelen büyüdü. Neredeyse sadece 5-6 gün kanamam olmuyor onun dışında dehşet kanıyorum her gün her gün her gün :( 5 ay önce miyom olduğunu öğrendim. Kanama durumu iki aydır bu şekilde. O kadar yoruldum ki...ameliyat olmam şart ama bekarım..korkuyorum risklerden..bunun için hacamat sülük yaptıran sonuç alan var mı acaba..alternatif tedaviler, akapunktur vs artık aklınıza ne geliyorsa...

Hiç denemedim ama sülük tedavisi bana çok korkunç geliyor. Vajinanın içine salıyorlarmış sülüğü. Tehlikeli gibi geliyor bilmiyorum sonuç alan var mı.

Ben icine koydurmaya cesaret edemedim. Vajina cevresine, dudak kisimlarina 7 tane koydu yapan kisi..Saatlerce dehset kan kaybettim. Sülükten bir hafta sonra kanamalarim basladi yine ama yogunlugu daha az. Onla mi alakali ayni zamanda bazi otlar kullaniyorum onla mi alakali bilemiyorum bakicaz :/

Bir kez suluk yaptirdim. Kaniniz dusukse kesinlikle kesinlikle onermem. Saracoglu kurleri kullandim ise yaramadi. Miyomum buyudu ve eziyet etmeye devam ediuor. Gidin ameliyat olun diyeceklerim bu kadar

Back