miyom icin acil yardim

kara80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
3
0
86
44
Hanimlar merhaba.
Konulari inceledim lakin saglikli bir bilgiye ulasamadim.

Bende 10cm lik miyom var. Ameliyat dediler haliyle. Sizden ricam Antalya ankara ve istanbulda bu ameliyati kapali yapabilecek. Özel ya da devlet hastanesinde ameliyat oldugunuz tavsiye edebileceginiz doktor ismi yazabilirmisiniz.

Simdiden tesekkur ederim herkese saglicakla kalin.

Merhablar oncelikle.. Bende myom ameliyati olmus biri olarak sorulariniza tepkisiz kalmak istemedim.. Oncelikle myomunuz yeri sekli vs ameliyatin acik kapali olmasinda etkili oluyor.. Benm 5 cm intramural myomda endametrma basi yapiyofu benm icin acik ameliyat onerdi doktorum.. Prf dk aydan biri ye yaptirdim ameliyatimi ankarada koru hastanesinde yapiyor. Ben cok memnun kalmisyim. Kesinlikle cok tecrubeli bilgili birisi.

Hülya hn tesekkur ederim ilginiz icin. Bulundugu yer kapaliya musait. Antalyada bi doktorla gorustum tavsiye uzerine ama gicik kaptim doktora ve hastaneye. O yuzden oncelik olarak antalyadan bir doktorla gorusmek istiyorum. Istanbul ve ankara diger son secenek olarak duruyor. Istanbuldan gurkan arikan varmis. Bi yorumda okudum. Sizin tavsiyenizide not ettim. Artik sirayla gidip gorusecegim tabi bulabilirsem duzgun bi doktor antalyada.

Merhaba, uzun arastirmalar sonucu benim ameliyatimi Antalya Egitim Arastirma hastanesinde Doc. Dor. Barış Mülayim laparoskopik olarak yapti. 1,5 ay oldu. Biz de cok arastirdik doktor. En son Barış beyi bulduk, iyi ki de bulmusuz... Tavsiye ederim

arkadaşlar merhaba 6 ay önce düşük yaşadım ve kürtaj oldum malesef 3 yıldır ıstememıze rağmen bebeğimiz olmuyor.geçen doktora gittim muayene sırasında 15 mm miyom olduğunu söyledi dusuk ve bebek olmama sebebi bu olabilir dedi ayrıntılı ultrasyona girmelisin orda belli olur dedi ama ben okadar doktora gittim hiçbiri böyle birşey söylemedi sıra verdiler 2ay sonraya okadar bekleyemem ya tekrar düşük olursa diye korkuyorum özeller 300tl den 700 tl ye kadar fiyat var ve çok pahalı sizden ricam varmı bildiğiniz doktor hastane ankara da hemen sıra gelen ve bu konuda bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

Ankarada baskent hastanesi hulusi hocayi tavsiye ederim.. Tup bebek uzmani bebege etkisi olup olmadigi konusunda arastirma yapacaktir mutlaka.. ama ben ayrintili ultrasona girme nedenini anlayamadim. dedigin sekilde engel olup olmadigini histeroskopi yaparak anlayabilirler.

teşekkürler canım cevabın için bende anlamadım benı tedirgin etti ve oylece kapadı konuyu o yuzden doktor arayışındayım işte bana rehber olacak

teşekkürler canım cevabın için bende anlamadım benı tedirgin etti ve oylece kapadı konuyu o yuzden doktor arayışındayım işte bana rehber olacak
iyi doktor arastirmasi yap bence myom olayi onemli hamilelikte dusuge neden olan birsey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…