• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

miyom embolizasyonu operasyonu geçiren varmı?

kukumankusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
31
1
36
Amasya
benim en büyüğü 7.6 cm çapında olan miyomlarım var.dr lar rahim alınacak diyorlar.netten araştırırken embolizasyon diye bir yöntem gördüm.ama çevremde bu operasyonu geçirmiş olmayı bırakın adını bile duyan kimse yok.zaten akdeniz üni de yapılıyormuş.riskleride çok az okuduğum kadarıyla...ama tecrübe edinmiş birilerinide dinlemek daha iyi olacak,karar vermemde yani.bu operasyonu geçirmiş olan yada cevresinde geçirmiş olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşabilirlermi.anesteziyi zor atıyorum o yüzden ameliyat olmak istemiyorum .lütfen yardım edermisiniz.teşekrler...

arkadaşım Moskovada yaptırdı. Orda tamamen miom üzerine büyük bir klinik var. Ìèîìà ìàòêè / Öåíòğ ëå÷åíèÿ ìèîìû ìàòêè, âñå ñîâğåìåííûå ìåòîäû ëå÷åíèÿ buradan incelemek mümkün. 5000 dollardan biraz fazla ödeme yapmışlar. Ãèíåêîëîãè ñêğûâàşò ïğàâäó îá İÌÀ / Öåíòğ ëå÷åíèÿ ìèîìû ìàòêè, âñå ñîâğåìåííûå ìåòîäû ëå÷åíèÿ ilk videoda ameliyat nasıl yapıldığını anlatıyor. Eğer bu alternatif yöntemi kullansaydı doktorlar birçok bayan rahimsiz kalmayacaktı. Ama tabiki işin uzmanı lazım.

Back