- Konu Sahibi Gocmenhatunfransa
Arkadaşlar cok kişi sormuş bilgi alamamış buradan istediğinizi sorabilirsiniz.
1- Ben yaptırmaya mecbur kaldım çünkü kanamam vardı ve kistim 15 cm di
2- operasyon 40 dk civarı sürüyo
3- ben fransada oldum burada epidural takıyolar sırtınıza ve o epidural 48 saat boyunca duruyo ve tamam agrı sancı cekmiyosunuz ama epidural cıktıgı anda yerleri tırmaladım ben sahsen
4- eger elimde baska imkanım olsaydı asla yaptırmazdım
5-suan 4 günüm aksam hassaslık devam ediyor ve ilaçlarım var agrı kesiciler onlar cok iyi geliyo
6- epidural cok uzun süre kaldıgı için bacak uyuşuklugu oluyo o 2 gün boyunca
7- operasyonda gercekten hiçbişey hissetmiyosunuz FAKAT OPERASYONDAN SONRA GERCEKTEN 3 GÜN ÇOOOOOOOOOOK ZOOORRRRRRRRRR
Benim şahsi hislerim böyleydi ki birçok kişi var bu durumda sorularınız olursa cevaplarım dediğim gibi herkese geçmiş olsun
SAĞLIKLI GÜNLER
1- Ben yaptırmaya mecbur kaldım çünkü kanamam vardı ve kistim 15 cm di
2- operasyon 40 dk civarı sürüyo
3- ben fransada oldum burada epidural takıyolar sırtınıza ve o epidural 48 saat boyunca duruyo ve tamam agrı sancı cekmiyosunuz ama epidural cıktıgı anda yerleri tırmaladım ben sahsen
4- eger elimde baska imkanım olsaydı asla yaptırmazdım
5-suan 4 günüm aksam hassaslık devam ediyor ve ilaçlarım var agrı kesiciler onlar cok iyi geliyo
6- epidural cok uzun süre kaldıgı için bacak uyuşuklugu oluyo o 2 gün boyunca
7- operasyonda gercekten hiçbişey hissetmiyosunuz FAKAT OPERASYONDAN SONRA GERCEKTEN 3 GÜN ÇOOOOOOOOOOK ZOOORRRRRRRRRR
Benim şahsi hislerim böyleydi ki birçok kişi var bu durumda sorularınız olursa cevaplarım dediğim gibi herkese geçmiş olsun
SAĞLIKLI GÜNLER