Miyom amelyatı sonrası adet ağrısı geçenler

biyolojibiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2024
4
0
34
Arkadaşlar ben 5 ay önce açık miyom amelyatı oldum. Eskiden sancım olurdu şuam adet olduğumu anlamıyorum bile yani garip olacak ama ağrımın olmaması normal mi?

Benimde ne büyüğü 15 diğerleri 3 ve 1 cm toplam 22 adet benim çoktu biraz malesef allahım bi daha yaşatmasın inş bizim gibilere hayırlısıyla bide hamile kalayım🤲
İnşallah inşallah Allah ikimizede kolaylıkla nasip etsin bende istiyorum bebek inşallah olur hiç çocuğunuz var mı

Benimde ne büyüğü 15 diğerleri 3 ve 1 cm toplam 22 adet benim çoktu biraz malesef allahım bi daha yaşatmasın inş bizim gibilere hayırlısıyla bide hamile kalayım🤲
Doktorum ameliyat sonrası bana rahim filmi çektirmen gerekebilir bebek istediğin zaman demişti ameliyat sonrası tüpler tıkanabiliyormuş açık olduğu için inşallah gerek kalmaz size bi şey dediler mi bebek sahibi olmakla ilgili

Doktorum ameliyat sonrası bana rahim filmi çektirmen gerekebilir bebek istediğin zaman demişti ameliyat sonrası tüpler tıkanabiliyormuş açık olduğu için inşallah gerek kalmaz size bi şey dediler mi bebek sahibi olmakla ilgili
Bana 6.ay kontrol dedi sonra gebelik aralık ayında gideceğim belki bendede ister . Benim tüpler zaten miyomdan dolayı tıkanmıştı doktorım açmış inş kapanmaz . Hiç çocuğum yok bende 1.5 senelik evliyim . 34 yaşındayım bide allahıma sığındım inş isteyen herkese nasip etsin mevlam içindede bize

X