• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom amelyati olacagim...

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhaba

Ptesi gunu miyom amelyatim var. Miyomum 7cm. Laparoskopik yontem icin gurkan kiran ile gorustum uygun dedi. Snra beni acik amelyat yapmaya tesvik etti. Istemedigimi soyledim. Acikta olsa kapalida olsa miyomu cikarmak icin bir kesik acicam dedi.
Sezeryanda kesik tmmda laparoskopide cihaz delikleri disinda bi kesik oluyor mu ? Aklima takildi.

Gurkan kiranda miyom aldiran tedavi olaniniz var mi ?

Merhaba

Ptesi gunu miyom amelyatim var. Miyomum 7cm. Laparoskopik yontem icin gurkan kiran ile gorustum uygun dedi. Snra beni acik amelyat yapmaya tesvik etti. Istemedigimi soyledim. Acikta olsa kapalida olsa miyomu cikarmak icin bir kesik acicam dedi.
Sezeryanda kesik tmmda laparoskopide cihaz delikleri disinda bi kesik oluyor mu ? Aklima takildi.

Gurkan kiranda miyom aldiran tedavi olaniniz var mi ?

Kist kitle miyom vb şeyleri çıkarmak için boyutta büyükse bütünlüğünü bozmamak için kesik oluyor bildiğim kadarıyla. 7 cm bir şeyi küçücük delikten çıkarmaları mümkün değil sanki. Uzman değilim tabi, doktoru da tanımıyorum. Doktorunuza güvenmiyorsanız başka bir doktorla daha görüşün ameliyat kararı vermeden.

Back