• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MİYOM AMELİYATINDAN KAÇ AY SONRA HAMİLE KALDINIZ!

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
492
Puanlar
103
Merhaba arkadaşlar 1,5 ay oldu miyom ameliyatı oldum, merak ettiğim 3. 4. ayda hamile kalan var mı ? yani illede 6 ay mı beklemeliyiz :(

Durumun ne ? Bende 10 gün önce miyom ameliyat oldum ve istirahatteyim kasılmalarım oluyor zorlanıyorum sen ne kadar sürede iyileştin ??

Bende tam 1 ay once kapali miyom ameliyati oldum,iki kere adet oldum,ameliyattan 4 ay sonra rahim filmi cekilicekmis anestezili ama bende cok merak ediyorum 4 ay korunmak sartmidir?

Bende tam 1 ay once kapali miyom ameliyati oldum,iki kere adet oldum,ameliyattan 4 ay sonra rahim filmi cekilicekmis anestezili ama bende cok merak ediyorum 4 ay korunmak sartmidir?
Ne koruması ??

Bebek icin 4 ay korunma verdi doktorum filmden sonra calismalara baslayin dedi

Bebek icin 4 ay korunma verdi doktorum filmden sonra calismalara baslayin dedi
Doğrudur canım ozaman dikkat ediceksin. Benim dr bana hiçbir bilgi vermedi bu konuda bende açık ameliyat oldum

Merhaba arkadaşlar 1,5 ay oldu miyom ameliyatı oldum, merak ettiğim 3. 4. ayda hamile kalan var mı ? yani illede 6 ay mı beklemeliyiz :KK43:

Cankm massllah hamilesinn bende de polip varmis aldircam dogal yolla mi kaldin

Back