Merhaba arkadaslar..ben 40 yasindayim ve 5 buyuklugunde 1 tane miyomum var.kasik agrisi disinda sikayetim yok..ama bu kasik agrilarida artik artmaya basladi ve ben agri cekmek istemiyorum..devlet hastanesi aldirma diyor.ama ozelde doktor alalim dedi..ne yapsam bilemiyorum..benim gibi olanlar varmi vcaba.
Canım ben 8 ay önce 13 cmlik ve 3 cmlik miyomu açık ameliyatla aldırdım devlet hastanesinde özel hastanelerden daha iyi bi süreç geçirdim canım. Hangi şehirdesin? Ben ankarada zekai tahir burak kadın hastalıklarıhastanesinde oldum. Hatta çocuk istediğim için endişelerim vardı ama her şey yolunda çok şükür.
Canım ben 8 ay önce 13 cmlik ve 3 cmlik miyomu açık ameliyatla aldırdım devlet hastanesinde özel hastanelerden daha iyi bi süreç geçirdim canım. Hangi şehirdesin? Ben ankarada zekai tahir burak kadın hastalıklarıhastanesinde oldum. Hatta çocuk istediğim için endişelerim vardı ama her şey yolunda çok şükür.
Miyomun yeri nerde büyüklüğü nasıl? Hangi hastanede olacaksın? Ben 1 yıl kaçtım dr araştırdım bekledim ama iyi ki de olmuşum ameliyat oldum 6 ay korundum korunmayı bıraktıktan sonraki 2. Ay hamile kaldım kimyasal gebelikmiş ama en azından ameliyat sonrası bir sıkıntı çıkmadığını görmüş olduk. Benim miyom rahim dışında subseröz miyom dedikleürndendi
Yaaa hamile kaldığına çok sevindim bende acık ameliyat olcam 10cm büyüklüğünde izmir ege üniversitesinde doç doktor iki özel doktora gittim hiçbir sorun yok dedi
İyi akşamlar canım bende kasım ayında açık miyom ameliyatı oldum bişey sormak istiryoum acaba sende de ameliyattan sonra göbeklenme oldu mu acaba ya.??
İyi akşamlar canım bende kasım ayında açık miyom ameliyatı oldum bişey sormak istiryoum acaba sende de ameliyattan sonra göbeklenme oldu mu acaba ya.??