Miyom ameliyatı

Zh123456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
11
1
1
38
merhaba daha 7 aylık evliyim bebek için kontrole gittiğimde 10mm miyom olduğunu söyledi doktorum açık ameliyat önerdi pazartesi olucak büyük ihtimal ama çok korkuyorum açık ameliyat olan varmı riskleri neler iyileşme ne kadar zamanda olur ne olur yardım edin kızlar

Tek çare ameliyat mıymış? Sorsaydınız başka önerisi yok mu

Peki reglin düzenli miydi herhangi bi şikayet belirttin mi yoksa sadece kontrol amaçlı mı gittin?

Peki reglin düzenli miydi herhangi bi şikayet belirttin mi yoksa sadece kontrol amaçlı mı gittin?
Reglim düzenli sadece alt karnımda şişlik olmaya başladı adet günüm çok ağrı oluodu hep üşüttüm falan diye düşünüyodum iki özel doktora gittim bir sorun yok dediler ama içime sinmeyen birşey vardı sonra ege üniversitesinde bir doktor önerdiler gittim heöen ameliyat dedi pazartesi yatıracak

Anladım canım aynı sıkıntılar bende de var bende ilk kez kontrole gidicem haftaya. Peki gebeliğe engel bi durum mu bu? Eğer değilse bi seferde kurtaracaksa seni bu durumdan soğuk kanlı ol inşaAllah sıkıntısız sonlanır ameliyatın.

Kuzum tabiki engel gebe kalabilirsin ama riskli gebelik düşük erken doğum hamileliğin sonlanması doktorum daha çok yeni evlisin bu riski alayım dersen deneyelim ama bana göre ameliyat ol dedi çünkü işin içinde psikolojik boyıtuda var ne olur sende ihmal etme ege üni doç doktor yapacak onada ücret ödücez çünkü doktorum bana çok güven verdi özel hastaneler zaman kaybından başka bişey değil sürekli tahlil isteyip bulunduğu kuruma para kazandırmak ege üni doktor hemen anladı hiç tahlil yapmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…