- 24 Ağustos 2018
- 4.128
- 10.356
- 208
sezeryan haric olmadım.sanki onda da ishal oldum ama bunun kadar değil.Evet tahmin ettim, agri dogum agrisi gibi siddetli oluyor yasayan bilir.
Tahminim ameliyatta bagirsaklara kadar uzanan iltahap degil Türkce sini bilmiyorum Almancasi Verwachsung yani karindan,rahimden parca uzaniyor bagirsaklarin üstüne dolanabiliyor buda cok siddetli kasik ve bel agrisi yapabiliyor, buna bagli büyük tuvalet sorunu ortaya cikiyor.Eger önlem alinmazsa bagirsak tikanmasina kadar gidebiliyor.
Simdi onlari temizledilerse eger bagirsaklariniz yeniden aliskanlik kazanacak tabii bu olumlu yönde olacak.
Daha önce karninizdan veya apandist ameliyati olduysaniz eger bu olasilik yüksek diye düsünüyorum.
doktorda şaka gibiymiş keşke deseydi çözümünü.Ooo o kan ilaci benim iflahimj kuruttu ben bi ay kullandim uc kilo verdim. Surekli ishal. Egitim arastrmaya gidip derdimi anlattim doktor evet o kan ilaclari bendede ishal yapiyor haklisiniz bazi bunyeler de demisti.
Merhaba cok gecmis olsun...bende de submukoz miyom var.3 2 3cm...asiri sanci agri kanama sebebiyle gittim 2 ay once .miyom denildi acik ameliyat dedi iok gittigim doktor.korkttum .arastirmalr doktorlara gorundum.bayramdn sonra kapali ameliyt icin bi doktorla goruncem..2 aydir bunaliyorm dusunmekten..ama belirtileri mav ediyor.kanama bitmiyor...sizdeki kac cm di.kapali daha mi iyi olurKızlar adet olunca ishalim azaldı gibi.ayrıca bu seferde belim ağrıyor.illa o agrı kesiciyi içip 3-4gün dünya başıma yıkılmış gibi yaşayacağım.üzüntüde ağrıyı arttırıyor.ama zaten o hali ile insan üzüntüye meyilli. Nasıl olacak böyle bilmiyorum
Benim kapalı ıldu hangi doktor hangisinde iyi ise o şekilde yapıyor.ameliyat sonrası kasık ağrın olmuyor acillik olmuyorsun ama bu adetin tüm gerilimi gececek adetin azalacak başka tarafın ağrımayacak demek olmuyor.ben baya miyomlu kadar yoğun adet.oldum.birde doktor diyor ki sana vücudun yine yapar.sende doktora şaka mısın sen bakışı atıyorsun.benim kapalı da açık ameliyat kadat uzun sürdü dikişi az sadece.Merhaba cok gecmis olsun...bende de submukoz miyom var.3 2 3cm...asiri sanci agri kanama sebebiyle gittim 2 ay once .miyom denildi acik ameliyat dedi iok gittigim doktor.korkttum .arastirmalr doktorlara gorundum.bayramdn sonra kapali ameliyt icin bi doktorla goruncem..2 aydir bunaliyorm dusunmekten..ama belirtileri mav ediyor.kanama bitmiyor...sizdeki kac cm di.kapali daha mi iyi olur
Merhaba hayirli aksamlar...kapali ameliyat daha mi ıyi olur.karindan delikler mi acildi sizde .bende sasirdim.ne yapacağımı ..kanama olayi mav ediyor insani...tekrar mi yaparmis bu nasi bise ..kokten alinmiyor mu kapali da...Benim kapalı ıldu hangi doktor hangisinde iyi ise o şekilde yapıyor.ameliyat sonrası kasık ağrın olmuyor acillik olmuyorsun ama bu adetin tüm gerilimi gececek adetin azalacak başka tarafın ağrımayacak demek olmuyor.ben baya miyomlu kadar yoğun adet.oldum.birde doktor diyor ki sana vücudun yine yapar.sende doktora şaka mısın sen bakışı atıyorsun.benim kapalı da açık ameliyat kadat uzun sürdü dikişi az sadece.
Bana zarar veren alınıyormuş.kapalıda daha az kesik oluyor.yine diren konuyor.benim bünyem sanırım böyle ameliyatlara ishalle tepki veriyor.hala çözemedim adetten sonra daha iyiyim.bari kan iğnesi demir hapı versinler değişmicekse sonuç .insan ameliyat olunca biraz rahatlamak istiyorMerhaba hayirli aksamlar...kapali ameliyat daha mi ıyi olur.karindan delikler mi acildi sizde .bende sasirdim.ne yapacağımı ..kanama olayi mav ediyor insani...tekrar mi yaparmis bu nasi bise ..kokten alinmiyor mu kapali da...
Evet ameliyat olinca dert keder bitsin ostiyo insan..bende sonucumu merakla bekliyorum.ne olacagimi.zaman geciyor...doktora gorundunuzmu ishali vesayre...evet doktordan doktorada fark ediyor Allah yardimcimiz olsunBana zarar veren alınıyormuş.kapalıda daha az kesik oluyor.yine diren konuyor.benim bünyem sanırım böyle ameliyatlara ishalle tepki veriyor.hala çözemedim adetten sonra daha iyiyim.bari kan iğnesi demir hapı versinler değişmicekse sonuç .insan ameliyat olunca biraz rahatlamak istiyor
kapalı oldum da maşallah derin dondurucuda oldum ameliyatı odaya ilk alındığımda üşüdüm çok.şuan iyi gibiyim.birinci adetten sonra ses seda yok.İlk olarak öncelikle hemen bir doktora gidip gaita ve kan testi yaptırın İşiniz ve çocuğunuz yüzünden gidemiyorsanizda acile gidin lütfen.Ameliyattan sonra kullandığınız antibiyotik bağırsak floranızı bozmuş olabilir.Gerekli tahlillerden sonra probiyotik kapsül kullanın toparlayana kadar.Ve kefir,yoğurt tüketin(ev yapımı)Karın ameliyatlarında bağırsaklar dışarı çıktığı için usuyebiliyormuş vücudunun böyle tepki vermiş de olabilir.Ve sıkıntı stres midenizi etkilemiş olabilir.Bu da ishale neden olabilir. (Gastrit)Çok geçmiş olsun umarım şifa bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?