Miyom ameliyatı sonrası

Pemdebalon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
241
56
28
İyi günler ben Miyom açık Miyom ameliyatı oldum bügün ameliyat olalı 27 gün oldu adet olmam gereken tarihten 10 gün geçti adet olamadım normal mi ne yapmam gerekir ,

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun.miyomunuz kaç cm di?bende de var miyom 4.5 santim rahimle beraber alınabilir dedi Dr 28 Kasım'da parça alınmıştı bu ayın sonuna doğru gidip sonucu gösterip ona göre karar verilecek.cok zor geçti mi ameliyat sırası ve sonrası?korkuyorum da ameliyat olmaya o yüzden çok soruyorum kusura bakmayın.😪

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun.miyomunuz kaç cm di?bende de var miyom 4.5 santim rahimle beraber alınabilir dedi Dr 28 Kasım'da parça alınmıştı bu ayın sonuna doğru gidip sonucu gösterip ona göre karar verilecek.cok zor geçti mi ameliyat sırası ve sonrası?korkuyorum da ameliyat olmaya o yüzden çok soruyorum kusura bakmayın.😪
Rahminizi neden aldırıyorsunuz ki, 4.5 cm küçük sayılır eğer patolojide bişey yoksa rahim aldırmayı önermiyorlar. Ben hamilelik olması için aldırdım. Kapalı ameliyat oldum. 1 hafta baya sıkıntılıydı oturup kalkmak çok çektim ama 1 hafta sonra geçiyor hepsi

Kaç tane Dr a gittiysem hepside aynı şeyi söylüyorlar rahimle beraber alicaz diye rahimin içine büyümüş o yüzden galiba.cevabınız için çok teşekkür ederim rabbim gönlünüze göre versin inşallah🙏patoloji sonucuda çıkmadı henüz bakalım inşallah temiz çıkar.cok teşekkür ederim tekrar geçmiş olsun

X