• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!!! Miyom ameliyatı sırasında,

42 yaşındayım 10 cm lik rahim duvarına yapısık miyom var bende.Doktor ameliyat şart rahminde alınabilir dedi ve çok korkuyorum.Nasıl bir ameliyattır hiçbir bilgim yok lütfen bilgi vererek beni rahatlatın:(

42 yaşındayım 10 cm lik rahim duvarına yapısık miyom var bende.Doktor ameliyat şart rahminde alınabilir dedi ve çok korkuyorum.Nasıl bir ameliyattır hiçbir bilgim yok lütfen bilgi vererek beni rahatlatın:KK43:

Merhaba,
Benim miyomumda baya hatri sayilir bir buyuklukteydi. Boy 20 cm en 13 cm ve riskli bir bolgedeydi. Hic tereddut etmeden doktorumun ismini verebilirim. Aytug kolankaya

Merhabalar rahmin tam ortasinda miyom var bebegin asla olmaz dedi bir doktOr.ameliyat olacakken O ay hamile kaldim.gebeligin 14.haftasina kadar miyom da buyumus. Cok kusmali su bile icemedigim bir hamilelikti.miyomdan mi bilmem.sezeryanda miyomu da almis epey kan kaybettim. Kizim 16 aylik oldu hamd olsun.miyom tekrarladi mi bilmiyorum.2 aydir bulantim oluyor cunku. Korkmayin Rabbim yardimciniz olsun.

Back