miyom ameliyatı olucam çok korkuyorum:((((

melsa34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
1.292
7
66
İstanbul
az önce muayene oldum,miyomum 7,5mm iken 10mm olmuş.Bana hala bi sıkıntı vermiyo ama doktorum alınması gerektiğini söylüyo ve ben ççok korkuyorum.Rahmin içindeymiş ve deforme olabilirmiş rahim.yani tabiki olası komplikasyonlardan bahsetti doktor ve bunların olmayacağı ihtimalinide söyledi ama yine de korkuyorumbana moral verin,tecrübelerinizden bahsedin nolur((bu arada evli değilim ve ilerde gebelikte belki sorun da yaşayabilirmişim ama belki,o da çocuk düşünürsem eğer...

merhaba,

desene sende bendensin ama emin benim kadar korkak degilsindir belkide simdiye kadar ameliyat oldun bile ben bibucuk senedir ameliyat olmam gerektigini bilyorum hala olamadim ve agrilarim cok siddelti olmaya basladi artik. bugun psikiyatriden randevu aldim yardima ihtiyacm var artik agrilara dayanamiyorum ve hala ameliyata dogru adim atamadim

sen hangi doktora gittin istanbuldamisin

ben de miyom ameliyatı olmaya karar verme aşamasındayım. bebek istiyorum 2 tane de düşüğüm var myomlar aniden büyümeye başladı biri 1.8 den 3.5 a yükselmiş. biri 2cm diğeri ise rahim ağzına doğru büyümeye başlamış üstelik geçen ay yumurta çatlamadığından bir de kist olmuş(( bu arada erken adet olmaya başladım ama çok açık renkli ne oluyor anlamadım. yarın başka bir doktordan randevu aldım. ona da gösterip karar vereceğim. muhtemelen de haftaya olacağım. okullar açılmadan olmam lazım yoksa şubata kalır ki bu da iyice büyütür. bu gidişle rahimi kaplar dedi

ben artik jinekolojik muayeneden tiksinti gelmeye baslamisti o doktora gorun buna gorun herbiri baska birsey diyor artik kontrole bile gitmek istemiyorum tabikki kotu birsey duycam korkusuda var bunda..

serozi sen hangi doktora gittin veya memnun kaldigin hangisi soylermisin tabiki istanbuldaysan

bendekı myom da yaklaşık 4 cm, devlet hastanesınde bana zaten kadınların yarısında var, 6 ay sonra kontrole gel dıyıp yolladılar beni.
bahsettiğin ağrı adet öncesi sancı ise bende de artmaya başladı o ağrılar, önceden agrım çok çok az olurdu.
ben de Ankarada yr. doç. vrya prof. bir kadın doğum uzmanı arıyorum özele gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…