slm arkadaşlar bugun konuştum doktorla çarsamba yada persembe amalıyat olcam adetım ıyıce bıtmesı gerekıyormuş yoksa enfeksıyon kaparmışım özel hastanede 3000 tl hersey dahıl gıttıgım gun amalıyat olcam ertesı gun çıkcam inş ama çok korkuyorum inş hersey çok güzel geçer bırde amalıyat sonrası yapışıklık ıle ilgili doktorunuz ne soyledı
Bana doktorum adetimle ilgili hiçbir şey söylememişti anlamadım doğrusu. Açık ameliyatların hepsinde (sezeryan da dahil) yapışıklık durumu oluyor malesef. Ama güncel aletlerle ve iyi yapılan ameliyatlarda bu ihtimal daha düşük oluyor demişti bana doktorum. Ameliyattan sonra sorduğumda ameliyat esnasında ilaç yapıldığını söyledi yapışıklık riskini en aza indirmek için. Bakalım inşallah bir sorun yaşamayız. Senin de inşallah her şey istediğin gibi olur güzelim. Tekrar geçmiş olsun.
çok sagol arkadaşım herseyın hayırlısı bakalım az kaldı benımde kurtulmama doktorum bana sadece bır gece hastanede yatacagımı evde ıse normal yasantıma devam edecegımı soyledı yatıp kalma dedı bakalım inş dedıgı gıbı olur sız acaba amalıyattan nekadar sure sonra banyo yaptınız ve nezaman doktor kont gıttınız uffff çok soruyorum ama ıyıkı varsınız sabırla hep cvp lıyorsunuz çok sagolun
Geçmiş olsun arkadaşım umarım şimdi iyisindir.merhaba kızlar uzun suredır gıremedım öyle bir hastalandım kı yatak dosek mahvoldum. herkes ıyı dımı gorusmeyelı
Amin arkadaşım. Ooo 10 günde dünya turuna bile çıkabilirsin:) Allah yardımcın olsun her şey istediğin gibi olsun inşallah.ilkim81 çok sagol arkadaşım bızı bızden baskası anlamaz zaten inş bende bıran önce kurtulurumda yardımcı olurum dıger arkadaşlara vallahi içim kıpır kıpır yerımde duramıyorum çok korkuyorum ya amalıyattan 10 gun sonrada yolculuk yapcam mecburen eşimin gorevı çıktı bende memlekete doktor birşey olmaz gıdersın dedı ama bılmıyorum allah hepımıze ve bana kolaylık versın
mute butun dualarım senınle arkadasım hemen ıgles beklıyoruz senı burada 4 gozle
selam arkadaşlar nasılsınız muhte bu haftamı ameliyat olacaksın inşallah hayırlısıyla kurtarırsın dualarımız seninle bende potoloji sonucumu aldım ve yine tekrar ola bilirmiş inşallah olmaz bitkilerden yararlamayı düşünüyom olmaması için bakalım ne olacak
selam arkadaşlar hepınıze sonunda amelıyat oldum bugunde hastaneden çıktım çok şukur ıyıyım ama yınede zor bır amelıyatmış dualarınız için çok teşekur ederım
Çok geçmiş olsun kızlar hepinizede.bendede aynı problem.Çocuk istiyoruz.2 düşüğüm var 1i tüp bebek tedavisinden sonra, biride normal yolla hamile kaldım2 hamileliğimdede gelişim ve kalbi durduson kürtajımdan 2 ay sonra miyom çıktı ortaya 31mm dejenere olmş yani çürümüş 2 doktor gittim biri alalım gebe kalırsan düşüğe yada bebebiğin gelişimine engel olabilir diyo diğeride almaya gerek yok.Ameliyatı son raddede düşün,sonrasında daha çok problem yaşayabilirsin diyo.Çok karmaşığım.Neyapcm bilmyorum...Aynı durumu yaşayanınız varmı..2tane kürtaj geçirdiğim için olmkta istemiyorum ameliyatı ama ilerde problem yaşarmıyım diyede korkuyorum (
slm arkadaşım öncelikle geçmiş olsun dediğin gibi miyom ameliyatı aslında birazda olsa risk taşıyı neolacağı beli olmuyo eğer bebeğe zarar vermiyosa olma derim ameliyat çokda bilgm yok ama tüp bebek yaptığın dr nediyo bende yaptıracaktım bana alınması gerektiğini söyledi inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın rabim hepimize yardım etsinmerhaba,
seninle durumumuz az ok aynı, ben de 2 kez kurtaj oldum sebebi hep kalb durmasıydı 7.hftada, dr lar miyoma bağladılar önce bir tane 2cm lik sonra 2 tane 2.5 cm lik miyomlarım var, çok kavite içinde değil , dr ların yarısı alalım dıyor yarısı gerek yok dıyor, benim yasım 40 , bu yasda mıyom ameliyatı olmak tehlikeli zaten 2 kurtaj var, ya rahım zarar görürse ya daha beter olursa diyorum, bu arada bir tane zar zor yumurta çıktı dondurcaz eğer ıyı olursa ki öbür ay gene bir tane alırsak 2sını transfer edelim diye,
neye karar vermek lazım arkadaşlar tecrübesi olan deneyimi olan bilgi verebilir mi rica etsem, kafam çok karılık artık ne yapacağımı bilemiyorum ama 3. kürtajı da kaldıramam artık maddi manevi,
sevgiler,
selam arkadaşlar hepınıze sonunda amelıyat oldum bugunde hastaneden çıktım çok şukur ıyıyım ama yınede zor bır amelıyatmış dualarınız için çok teşekur ederım
Geçmiş olsun muhte acil şifalar diliyorum arkadaşım kendine dikkat et.
Çok geçmiş olsun sonunda kurtuldun senin adına sevindim kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?