miyom ameliyatı olan ve olacak arkadaşlar

merhaba arkadaşlar.ben de 2 yıl önce sezeryan esnasında myom ameliyatı oldum.portakal büyüklüğündeydi.çok kan kaybettim hem bebek hem myom olduğu için.bebişim 2.470 kilo doğdu.myom yüzünden fazla kilo alamadı.38.5 haftada doğdu.şimdi ikinci hamileliğim.çok şükür bir aksilik yok.35+4 deyim.yakında yine sezeryan olacağım.hepimize geçmiş olsun...:49:

nasılsınız arkadaşlar

ben kendı adıma konuşım ıyı olmaya çalısıyorum adet olmayı beklıyorum hormon testı yapılacak hemen sonra mıyom açık amalıyatı bılmıyorum kafam allak bullak sonrada ıkıncı tüp bebek allah yardımcımız olsun

Canım arkadaslarım hepiniz kadınlar gününü kutluyorum aslında 1 gün degil hep anılmalıyız dimi. Ailemizle mutlu huzurlu günler hepimizin olsun:16::39:

merhaba arkadaşlar int te problem vardı ne zamandır giremiyordum. Sonunda düzeldi. Özledim valla hepinizi geçmiş kadınlar gününüz kutlu olsun güzel dileklerin için teşekkürler çilekcim.

ben kendı adıma konuşım ıyı olmaya çalısıyorum adet olmayı beklıyorum hormon testı yapılacak hemen sonra mıyom açık amalıyatı bılmıyorum kafam allak bullak sonrada ıkıncı tüp bebek allah yardımcımız olsun

muhtecim göz açıp kapayıncaya kadar geçecek güzelim inşallah senin de çok iyi geçecek ameliyatın dualarımız seninle. Sen miyomdan dolayı mı tüp bebek yaptın ilkinde, yoksa başka nedenlerden mi?

muhtecim göz açıp kapayıncaya kadar geçecek güzelim inşallah senin de çok iyi geçecek ameliyatın dualarımız seninle. Sen miyomdan dolayı mı tüp bebek yaptın ilkinde, yoksa başka nedenlerden mi?

canım ben 8 yıllık evlıyım bızımkı sebepsız infertılıte idi ilk basamak tedavı 6ay aşılama 3 defa 1 tüp hepsı negatıf sebep yok ama gebelıkte yok bu mıyomuda ben istıyorum aldırmak ilerde basıma bela olmasın dıye eylul gıbıde 2.tüp denemeyı düşünüyorum kısmetse sen hiç yaptırdınmı tüp yada aşılama

yanı benım mıyom rahım dışında oldugu için zararsızdı bırde 2.5 santımdı şimdi tedavılerden dolayı5 cm oldu onun için aldıracam inş.

canım ben 8 yıllık evlıyım bızımkı sebepsız infertılıte idi ilk basamak tedavı 6ay aşılama 3 defa 1 tüp hepsı negatıf sebep yok ama gebelıkte yok bu mıyomuda ben istıyorum aldırmak ilerde basıma bela olmasın dıye eylul gıbıde 2.tüp denemeyı düşünüyorum kısmetse sen hiç yaptırdınmı tüp yada aşılama

Yok güzelim benim hiç olmadı ben 10 haftalık bebeğimi kaybettim dağıldım resmen miyom 6.5 cm ken gebelikte oldu 8.5 cm doktorların bir kısmı miyoma bağladı sebebi ama tam nedeni belli değil. Kürtajdan 3 ay sonra da miyom ameliyatı oldum. Büyüyüp duruyordu benim miyom. Bakalım hayırlısı inşallah bir daha aynı şeyi yaşamam. Sana da Allah acil şifalar versin güzelim.

Yok güzelim benim hiç olmadı ben 10 haftalık bebeğimi kaybettim dağıldım resmen miyom 6.5 cm ken gebelikte oldu 8.5 cm doktorların bir kısmı miyoma bağladı sebebi ama tam nedeni belli değil. Kürtajdan 3 ay sonra da miyom ameliyatı oldum. Büyüyüp duruyordu benim miyom. Bakalım hayırlısı inşallah bir daha aynı şeyi yaşamam. Sana da Allah acil şifalar versin güzelim.

çok sagol arkadaşım inş en kısa zamanda bebegıne kavuşursun

slm herkese buyuk gun yaklasıyor hepınızın dualarını beklıyorum bu cuma kontrol hormon testı veeee amalıyat gunu kararlaştırılacak ben hemen olmak ıstıyom artık beynımde kurmaktan bır hal oldum günlrım çok berbat geçıyo bu olayı düşünmekten şimdiden çok teşekkürler

slm herkese buyuk gun yaklasıyor hepınızın dualarını beklıyorum bu cuma kontrol hormon testı veeee amalıyat gunu kararlaştırılacak ben hemen olmak ıstıyom artık beynımde kurmaktan bır hal oldum günlrım çok berbat geçıyo bu olayı düşünmekten şimdiden çok teşekkürler

mrrhaba muhte inşallah senin için hayırlısı olur bende senin gibiydim ama sonunda bitti seninde bitecek ve kurtulacaksın aklına gelince başka şeyler düşünmeye çalış ben öyle yapmıştım stres yapma olacak ve bitecekdualarımız seninle:16::16:

Dualarımız seninle güzelim ben de bir gün önce hastaneye yattığımda hastaneden kaçmayı düşünmüştüm korkudan. Şimdi gülüyorum kendime senin de inşallah çok güzel geçecek.

çok sagolun arkadaşlar cvplarınız için insan herseye rahmen korkuyo işte sonuçta bıçak yarası ne yapalım allahtan gelene yapacak bışey yok inş benimkide çok kolay olur

slm arkadaşlar bugun konuştum doktorla çarsamba yada persembe amalıyat olcam adetım ıyıce bıtmesı gerekıyormuş yoksa enfeksıyon kaparmışım özel hastanede 3000 tl hersey dahıl gıttıgım gun amalıyat olcam ertesı gun çıkcam inş ama çok korkuyorum inş hersey çok güzel geçer bırde amalıyat sonrası yapışıklık ıle ilgili doktorunuz ne soyledı

Back