hayırlı cumalar arkadaslarım gıremedım kac gundur ıyılestımde ıse bıle basladım :) oncelıkle damraa ıyısın dımı canım. Sıkıntın yok ınsallah. Muthe arkadasım ılk zamn gozunde buyuyor ben ıgne olmak tan bıle asırı korkan bır ınsanım ınan amelıyat ıgne olmaktan daha kolay sadece ıster ıstemez bır korku oluyor ama amelıyattan sonra atlatım dıyorsun hıc bırsey anlamadan. Ya bıde bısey sorucam arkadaslar ben gecen ay martın 3 de hastalandım 5 gunumdu bıttı adetım amelıyat oldugum gun ama hala hastalanmadım normalmıdır
Hayırlı cumalar arkadaşlar evet ya kimse yok nerelerdesiniz.Muhte benim bugun 16,cı günüm ve allahıma hamdolsunki çok iyiyim ilk zamanlar biraz zor ama onlarda gelip geçiyo yeterki ameliyatını ol ve bitsin inşallah hayırlısıyla olursun
canım ya kurtuldun çok şukur benımde merakım o ılk gunlerdekı zorluk mesela en çok neyde zorlandın ne senı çok yordu bende sonda dan çok korkuyorum çok acı veren bışıymı amalıyattan ayılırken acıylamı uyandınız ayyy çok araştırıyorum çok korkuyorum ya lutfen cvp ıykı varsınız
hayırlı cumalar arkadaslarım gıremedım kac gundur ıyılestımde ıse bıle basladım :) oncelıkle damraa ıyısın dımı canım. Sıkıntın yok ınsallah. Muthe arkadasım ılk zamn gozunde buyuyor ben ıgne olmak tan bıle asırı korkan bır ınsanım ınan amelıyat ıgne olmaktan daha kolay sadece ıster ıstemez bır korku oluyor ama amelıyattan sonra atlatım dıyorsun hıc bırsey anlamadan. Ya bıde bısey sorucam arkadaslar ben gecen ay martın 3 de hastalandım 5 gunumdu bıttı adetım amelıyat oldugum gun ama hala hastalanmadım normalmıdır
canım ya kurtuldun çok şukur benımde merakım o ılk gunlerdekı zorluk mesela en çok neyde zorlandın ne senı çok yordu bende sonda dan çok korkuyorum çok acı veren bışıymı amalıyattan ayılırken acıylamı uyandınız ayyy çok araştırıyorum çok korkuyorum ya lutfen cvp ıykı varsınız
Bana doktorum 1-1.5 ay içerisinde düzene girer demişti. Ama ben tam anlayamadım şu an ameliyatının kaçıncı günündesin güzelim. Şubatın 3. de mi hastalanmıştın. Normalde ne kadar sürede bir hastalanıyordun. Ben ameliyatımın 11.günü hastalandım tedirgin oldum hatta bu kadar erken olması normal mi diye doktorumla görüştüm normal olduğunu söyledi. bakalım bu ay da düzene girer inşallah.
Bana doktorum 1-1.5 ay içerisinde düzene girer demişti. Ama ben tam anlayamadım şu an ameliyatının kaçıncı günündesin güzelim. Şubatın 3. de mi hastalanmıştın. Normalde ne kadar sürede bir hastalanıyordun. Ben ameliyatımın 11.günü hastalandım tedirgin oldum hatta bu kadar erken olması normal mi diye doktorumla görüştüm normal olduğunu söyledi. bakalım bu ay da düzene girer inşallah.
arkadaşım ben uyandığımı hiç hatırlamıyorum bile çok gzel geçti ayılmam sonda dan bende korkuyodum ama takarkende alırkende hiç bişey duymuyosun onun için onları düşünme sadece ameliyat günün gelsin ve olsun bitsin dualarımız seninle :79::80:
ben cok komık uyandım :) benı amelıyathanede uyandırmıslar guyaaa yatagıma bıle kendı cabalarımla kaymısım sedyeden sondayı taktıklarını hıc hatırlamıyorum zaten kendıme geldıgımde kocammmm kocammm dıye sayıklamısım eltım ablam annem yanımda sonradan anlatılınca bana cok utandım zaten 1.5 gun uyudum ben ya uyudum uyandım oturdum gezındım uyudum agrı sancı cok duymadım zaten dedıgımız gıbı ufak bı sancı baslangıcında hemen agrı kesıcı yapılıyor hatta ben kucuklukten berı ıgneden korkarım ılk agrı kesıcı yapılınca benne bılıyım kelebekten yapar sandım meger kalcadanmıs ortalıgı yıktım daha ıgneyı gormeden o da hıc acıtmadıkı ama adı ıgne ya bırgun sonra sancım basladı ama ben kımseye bısey dmıyorum yarım gun cektım yurumem lazım yuruyemıyorum tabı hemsıre gelınce tıpımde anladı hemen bastı ıgneyı ama kendıme cektırdımsonucta dahada sancı cekmedım ben en zorlandıgım amelıyattan sonra wc cıktım ama eve cıktıktan sonra wc cıkamadım o bende sıkıntı oldu onunda caresını bulduk ogun bugundur hıc sıkıntı cekmedım
arkadaşım onun çaresı ney aklımda bulunsun normalde de ben tuvalete çok çıkamam simdiden sagol
çok sagol arkadaşım tekrar tekrar geçmiş olsun allahım bır daha göstermesın
çilek sen nasıl oldun iyimisin benim sol tarafımda biraz ağrı var ama yinede çok iyim allahıma hamdolsun işimi herşeyimi ben yapıyorum bukadarda olmaz dedim 1 ayda kendime gelemem diyodum ama iyim
YAAAA BAK DAMRAAA CIM BEN SANA DEMISTIM DIMI BENIMDE 1 2GUN AGRIDI SOL YANIM MERAK ETME EEE ICIN IYILESIYOR ARKADASIM OLUCAK OKADAR AMA OYLE BUYUK KOCAMN BIR AGRI DEGIL DIMI SANA BISEY SOYLEYIMMI BUGUN BENIM TAM 1 AY OLDU AMELIYAT OLALI BEN 1 HAFTADIR KARNIMIN ISTUNE BILE YATIYORUM BAK GOR IYILESMEN SENI GIT GIDE SASIRTICAK CANIM BENIM BEN REGLI OLDUM DUN SANCIM BILE COK OLMADI HATTA ONCEDEN AMELİYATTAN ONCE COK YOGUN OLURUM PED YETISTIREMEZDIM O BILE ORTADAN KALKTI ZAMNLA DAHA DA IYI OLUCAZ AMA HAVALAR COK SOGUK CALISIYORSAN COK DIKKAT ET BENI SOGUK PERISAN EDIYOR SUAN
Canım arkadaslarım hepiniz kadınlar gününü kutluyorum aslında 1 gün degil hep anılmalıyız dimi. Ailemizle mutlu huzurlu günler hepimizin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?