Kızlar size doktorunuz ameliyat sonrasında bebiş için ne kadar bekleme süresi verdi. Bana en az 6 ay dedi ama ideali nedir acaba kimi 1 sene diyor. Hayırlısı artık Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah.
dua edın arkadaşlar darısı bana inş benım amalıyatımda kolay geçer açık amalıyat çok korkuyorum
dua edın arkadaşlar darısı bana inş benım amalıyatımda kolay geçer açık amalıyat çok korkuyorum
çilekcim senin miyom neredeydi ve kaç taneydi güzelim şaşırdım valla birkaç ay demesine benim 8 cm civarındaydı büyüklüğü ve konumu önemli sanırım. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım da süre önemli değil gerçi . Öptüm güzelim
muhte canım benım allah acıl sıfalar versın ınan konunun basına bakarsan ben olayım damraaa olsun ınan bızde cok korkuyorduk sakın korkupta kendını uzme canım benım dualarımız senınle hıcbırsey anlamadan bıtecek
Dualarımız seninle güzelim inşallah her şey istediğin gibi olur. Ben de çok korkuyordum geçti gitti anlamadım bile senin de öyle olacak eminim Allah acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun.
inşallah dedıgınız gıbı olur mart 20 gıbı olacak galıba tam gun almadım ama yınede çok korkuyorum dıkışler çok sancı yapıyormu cvap verdıgınız için çok tşklr ıyıkı varsınız
muhte arkadaşım sakın korkma herşey güzl olacak bende okadar çok korkuyodumki ama herşey olup bitiyo inşallah sende hayırlısıyla ameliyat olup gelirsin
canım bırı rahmın onunde 7cm bırı arkasında 7cm2 sıde yumruk kadar vardı bırıde yukarda kaz yumurtası kadardı toplamda hepsı 18 cm yakındı ama allahtan rahme cok batmamıs 2 saat surmesı muhtemel amelyt 1 saatte bıttı mıyomlardan kaz yumurtası gıbı olanda 7 cm bırıyle ıkızmıs aynı kok tnmıs 1 kac gune hastalanacagım bende ama korkuyorum amelıyattan dolayı cok sancım olursa ya dıye
hayırlı cumalar arkadaşlar evet ya kimse yok nerelerdesiniz.muhte benim bugun 16,cı günüm ve allahıma hamdolsunki çok iyiyim ilk zamanlar biraz zor ama onlarda gelip geçiyo yeterki ameliyatını ol ve bitsin inşallah hayırlısıyla olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?