miyom ameliyatı olan ve olacak arkadaşlar

arkadaslar herkese ıyı geceler amalıyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun bu arada darısıda bana bendede mıyom var 5 cm buyuklugunde sadece bır tane ıkıncı tüp bebek öncesı açık amalıyat dedı doktorum çok korkuyorum mart ta duşunuyorum olmayı acaba çok çok zormu tam normal hayatıma ne kadar zamanda donerım çooook korkuyorum amalıyattan lutfen cvp verın özel hastanede olacam ve bırgece yatacakmışım

iyi aksamlar arkadaslarım damraa öncelıkle gecmıs olsun cok sevındım sukur bak bıttı gıttı ha olduk ha olucaz derken bu ısınde ustesınden geldık benım bugun 18. gunum normal hayatıma coktan dondum ben hatta 12 gun pazara gıttım gezdım hatta suanda izmirdeyım memleketımde 1 hafta sonra hersey bıttıcek gobegının ustune bıle yatacaksın cok sevındım adına

Kızlar size doktorunuz ameliyat sonrasında bebiş için ne kadar bekleme süresi verdi. Bana en az 6 ay dedi ama ideali nedir acaba kimi 1 sene diyor. Hayırlısı artık Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah.

bana dr.um bır kac aya kadar kalabılcemı soyledı. yanı hıc korunmanıza gerek yok dedı. sımdılık

slm arkadaşlar hepinize teşekür ederim.Banada 3 ay sonra dediler cilek evet şükürler olsun ki çok iyim benimde bugün 10 günoldu ameliyat olalı hamdolsunki çok iyiyim sonuda biti inşallah tekrarlanmaz

dua edın arkadaşlar darısı bana inş benım amalıyatımda kolay geçer açık amalıyat çok korkuyorum

dua edın arkadaşlar darısı bana inş benım amalıyatımda kolay geçer açık amalıyat çok korkuyorum

muhte canım benım allah acıl sıfalar versın ınan konunun basına bakarsan ben olayım damraaa olsun ınan bızde cok korkuyorduk sakın korkupta kendını uzme canım benım dualarımız senınle hıcbırsey anlamadan bıtecek

Dualarımız seninle güzelim inşallah her şey istediğin gibi olur. Ben de çok korkuyordum geçti gitti anlamadım bile senin de öyle olacak eminim Allah acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun.

çilekcim senin miyom neredeydi ve kaç taneydi güzelim şaşırdım valla birkaç ay demesine benim 8 cm civarındaydı büyüklüğü ve konumu önemli sanırım. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım da süre önemli değil gerçi . Öptüm güzelim

canım bırı rahmın onunde 7cm bırı arkasında 7cm 2 sıde yumruk kadar vardı bırıde yukarda kaz yumurtası kadardı toplamda hepsı 18 cm yakındı ama allahtan rahme cok batmamıs 2 saat surmesı muhtemel amelyt 1 saatte bıttı mıyomlardan kaz yumurtası gıbı olanda 7 cm bırıyle ıkızmıs aynı kok tnmıs 1 kac gune hastalanacagım bende ama korkuyorum amelıyattan dolayı cok sancım olursa ya dıye

inşallah dedıgınız gıbı olur mart 20 gıbı olacak galıba tam gun almadım ama yınede çok korkuyorum dıkışler çok sancı yapıyormu cvap verdıgınız için çok tşklr ıyıkı varsınız

Dualarımız seninle güzelim inşallah her şey istediğin gibi olur. Ben de çok korkuyordum geçti gitti anlamadım bile senin de öyle olacak eminim Allah acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun.

çok teşekkur ederım insanın elınde degıl işte insallah kolay atlatırım

muhte arkadaşım sakın korkma herşey güzl olacak bende okadar çok korkuyodumki ama herşey olup bitiyo inşallah sende hayırlısıyla ameliyat olup gelirsin

muhte arkadaşım sakın korkma herşey güzl olacak bende okadar çok korkuyodumki ama herşey olup bitiyo inşallah sende hayırlısıyla ameliyat olup gelirsin

teşşekkur ederım damraa inş kolay geçer benım korkum açık amalıyat bulundugum yerde hıç yakınım yok annem gelecek oda ne kadar kalabılırkı inş çabuk ıyılesırım acaba kaç gunden sonra kendı kendıme yetebılırım

slm arkadaşım ben 3 gece kaldım hastanede benimde yakınım yokdu sadece kız kardeşim kaldı 1 hafta olmadanda giti hayırlısıyla bunlar atlatılıyo yeterki olsun ve bitsin

Çok geçmiş olsun güzelim ben ameliyatımın 11.günü hastalandım tam günümdü. Hatta erken olması korkuttu beni ama doktorum bunun normal bir durum olduğunu söyledi ve düzene girmesi iyi dedi. Hiçbir sıkıntı yaşamadım normal zamanlardaki gibiydi senin de öyle olur eminim hiç korkma.

kımse gırmıyo artık bu konuyo mıyomdan amalıyat olan arkadaslar durumlarınız nasıl kendınızı nasıl hıssedıyorsunuz bende bu ayın sonunda olcam ve burdan paylaşcam hepınıze ıyı gunler

Hayırlı cumalar arkadaşlar evet ya kimse yok nerelerdesiniz.Muhte benim bugun 16,cı günüm ve allahıma hamdolsunki çok iyiyim ilk zamanlar biraz zor ama onlarda gelip geçiyo yeterki ameliyatını ol ve bitsin inşallah hayırlısıyla olursun

hayırlı cumalar arkadaslarım gıremedım kac gundur ıyılestımde ıse bıle basladım :) oncelıkle damraa ıyısın dımı canım. Sıkıntın yok ınsallah. Muthe arkadasım ılk zamn gozunde buyuyor ben ıgne olmak tan bıle asırı korkan bır ınsanım ınan amelıyat ıgne olmaktan daha kolay sadece ıster ıstemez bır korku oluyor ama amelıyattan sonra atlatım dıyorsun hıc bırsey anlamadan. Ya bıde bısey sorucam arkadaslar ben gecen ay martın 3 de hastalandım 5 gunumdu bıttı adetım amelıyat oldugum gun ama hala hastalanmadım normalmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…