annem oldu bu ameliyatı, yumurtalık ve rahimini tamamen aldılar, adet kanamasının dışında ara kanamaları oluyordu, ultrasonla baktıklarında epeyce büyüdüğünü gördü doktor, ilaçla düzelemeyeceğini söyledi ve ameliyat oldu. bizim sülaled e birkaç kadında daha bu durum oldu ve onlar da ameliyat oldu, hatta hiç evlenmeyenler de var ameliyat olan, teyzemde de miyom var ama onun daha küçük olduğu için şimdilik kontrollere giriyor sadece. bünyeyle ilgili galiba, bi de genetik de etkili olabilir.
slm arkadaşlar herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
çilek geçmiş olsun canım
sorunsuz geçmiş ameliyatın çok sevindim
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
canım allah razı olsun sukur korka korka gıttım ama bugun ıtıbarıyle dahada ıyım agrım sızım bıle kalmadı desem yerıdır kandılın mubarek olsun tatlım
slm arkadaşlar yarın hastaneye yatıyorum inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısıyla olur gelirim bana dua edin kızlar güzel haberlerlen gelirim kib
slm arkadaşlar yarın hastaneye yatıyorum inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısıyla olur gelirim bana dua edin kızlar güzel haberlerlen gelirim kib
damraaa geçmiş olsun ,inşallah ameliyatın iyi geçmiştir.Bir an önce sağlığına kavuşursun...
slm arkadaşlar hepinize evet sonunda biti hayırlısınla ve bugün evdeyim ameliyatım çok iyi geçti 2 tane miyomom alındı sol tüpü açok sağ tüpüm kapalıymış sorun bu sadece şimdilik fazlada ağrım yok hepinize teşekür ederim dualarınız için
Geçmiş olsun ,ameliyatınız açıkmı kapalımı oldu?Ameliyatı Semiha Şakirde hangi dr yaptı?
teşekürler açık ameliyat oldum dr,rum bilgiye hanımdı
Damraaa,Kartalda ki Semiha Şakir hastanesi mi?Bir kaç yerde varda?Bende bir dahaki ay kontrole gideceğim.Farklı drların görüşünü almak istiyorum...
slm arkadaşlar hepinize evet sonunda biti hayırlısınla ve bugün evdeyim ameliyatım çok iyi geçti 2 tane miyomom alındı sol tüpü açok sağ tüpüm kapalıymış sorun bu sadece şimdilik fazlada ağrım yok hepinize teşekür ederim dualarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?