canım bende zeynep kamilde tedavi görüyorum çocuk için.inşallah iyi haberlerle gelirsin
canım benim dr.ayşe gürbüz yani sonuçlara falan o bakıyor
inşallah bi aksilik çıkmazda ikimizde hamiş oluruz
canım beım ınsallah bu mutlulugu paylasırız beraber dualarım senınle arkadasım
sağol canım benimde dualarım seninle
salı günü dr.gidince banada haber ver olurmu
sen asya tarafındamı oturuyosun ben avrupa yakasındayım taa burdan gidiyorum hastaneye napıyım mecburum işte
evet canım ben asyadayım maltepede altunızadede memurum mutlaka haber verıcem sana ama sanırım ben mıyom amelıyatından vaz gecıcem gıbı
çok geçmiş olsun canım. sakin ihmal etme anneminkiler büyümüş rahmini büyütmüş bağırsaklarına falan sarmış çarşamba günü rahmi alınıcak canım dikkat et hiç ihmale gelmiyo..bide annemin rahminin alınması sebebi menopoz dönemine girdiği için yoksa 2yıl önce alıncaktı doktorlar alma taraftarı seninkinide alacaklarını sanmam öyle olsaydı annemingini direk alırlardı Allah yardımcın olsun tatlım
Arkadaşlar bende sizdenim maalesef..Bir çocuğum var 17 yaşında,2. gebeliği bir türlü yakalayamadık..Bir düşük sonrası boşa bekleme..Tüp bebek yapalım derken miyom saptandı.6 cm.imiş. öncelikle miyom alınmalı dediler..Yoksa düşük riski olabilirmiş..Yaşım ilerliyor 39.. Ne yapacağımı şaşırdım?Miyomdan ne kadar sonra hamileliğe yada tüp bebek tedavisine başlanabiliyor...Yine zaman kaybı,yine zaman kaybı((
arkadaslar bugun bahsettıgım dr. gıttık zekı sahınoglu 4 bıyutlu ulttasonla baktı o dahı mr sonucuna gore amelıyata gerek yok demıstı ama ultrasonda bana su acıklamayı yaptı rahmın ustunde 3,4 cm mıyom var bu onemlı degıl. yanlız cocugun buyumesını gereken yerın sagında ve solunda 7 ser cm mıyomlar varmıs rahım ortada tost olmus resmen bana dusunecek bır seyın olmadıgını hemen acık amelıyat olmam gerektıgını soyledı soldakı 7cm mıyom damarın bırıne yakınmıs dıgerlerını alıcam baktım onu alınca bır tehlıke olucak onu almıycam
en azından 2 mıyomdan kurtulmus olucaksın ve rahım bıraz daha rahatlıycak dedı buyuk ıhtımal 7 sın de amelıyat olucam ama ben hala korkuyorum:26:[/QUOTE
slm arkadaşım inşallah hayırlısı olur bende 8 de olacam korkuyorum ama neyapalım sonuçta bunu olmamız lazım inşallah hayırlısıyla kurtuluruz allahım yardım etsin bizlere
arkadaslar bugun bahsettıgım dr. gıttık zekı sahınoglu 4 bıyutlu ulttasonla baktı o dahı mr sonucuna gore amelıyata gerek yok demıstı ama ultrasonda bana su acıklamayı yaptı rahmın ustunde 3,4 cm mıyom var bu onemlı degıl. yanlız cocugun buyumesını gereken yerın sagında ve solunda 7 ser cm mıyomlar varmıs rahım ortada tost olmus resmen bana dusunecek bır seyın olmadıgını hemen acık amelıyat olmam gerektıgını soyledı soldakı 7cm mıyom damarın bırıne yakınmıs dıgerlerını alıcam baktım onu alınca bır tehlıke olucak onu almıycam
en azından 2 mıyomdan kurtulmus olucaksın ve rahım bıraz daha rahatlıycak dedı buyuk ıhtımal 7 sın de amelıyat olucam ama ben hala korkuyorum:26:[/QUOTE
slm arkadaşım inşallah hayırlısı olur bende 8 de olacam korkuyorum ama neyapalım sonuçta bunu olmamız lazım inşallah hayırlısıyla kurtuluruz allahım yardım etsin bizlere
kurtuluruz caNIM BNIM INSALLAH BUDA TEKRAR KONUSACAGIZ AMELIYATTAN SONRA BIR NEFESTE ATLATIRIZ INSALLAH
Hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar ben de 31 ocakta ameliyat oldum. Bende de yaklaşık 8 cm miyom vardı. Açık ameliyat oldum denizlide. Ameliyat sırasında 2 tane daha yavru miyom varmış( biri yarım diğeri 1 cm) doktor onları da temizlemiş. Miyom içimde çürüme yapmış ve doktor iyiki almışız dedi. Şu an çok şükür iyiyim.2 gün sonra taburcu oldum. Ben de çok korkuyodum rahmim alınır mı çocuğum olur mu diye. Hatta ağlayarak ameliyata gittim. Ama çok şükür şu an iyiyim. Doktor en az 6 ay beklemek gerekir bebek için dedi. Hayırlısı olsun önce biz sağlığımıza kavuşalım. Bebişlerimizi de hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Tekrar geçmiş olsun.
6 aylık evliyim. başından berı bebek düşünüyorduk korunmadık. bende bir dr. kontrolune gırmeyı dusundum. Gittiğimde bende 7cm 2 tane 3cm 1 tane mıyom belırlendı. ilk gittiğim hastanedeki dr. hanım 1 çocuğun olsaydı rahmı alalım derdım dedı ve ben baya yıkıldım sen araştır bır kac dr daha gıt kararını ver dedı ve benı gonderdi zaten hayatımda gittiğim ılk kadın hastalıkları dr sok oldum. maltepe uni. tıp fakültesine gittik orda aygen çelık hanıma göründüm o beni baya rahatlattı ameliyat dedı ama korkulcak bır durumun olmadıgını soyledı ama ben cok korkuyorum amelıyattan bu sekılde hamıle kalmamın bebek ıcın ve benım ıcın tehlıke olcagını soyledı cok korkuyorum amelıyat olan arkadalar olacak arkadaslar duygularınızı paylaşırmısınız okuyunca ınsan cesaretleniyor
6 aylık evliyim. başından berı bebek düşünüyorduk korunmadık. bende bir dr. kontrolune gırmeyı dusundum. Gittiğimde bende 7cm 2 tane 3cm 1 tane mıyom belırlendı. ilk gittiğim hastanedeki dr. hanım 1 çocuğun olsaydı rahmı alalım derdım dedı ve ben baya yıkıldım sen araştır bır kac dr daha gıt kararını ver dedı ve benı gonderdi zaten hayatımda gittiğim ılk kadın hastalıkları dr sok oldum. maltepe uni. tıp fakültesine gittik orda aygen çelık hanıma göründüm o beni baya rahatlattı ameliyat dedı ama korkulcak bır durumun olmadıgını soyledı ama ben cok korkuyorum amelıyattan bu sekılde hamıle kalmamın bebek ıcın ve benım ıcın tehlıke olcagını soyledı cok korkuyorum amelıyat olan arkadalar olacak arkadaslar duygularınızı paylaşırmısınız okuyunca ınsan cesaretleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?