merhaba arkadaşlar ben suan 20 haftalık hamileyim ve doktorum gebelikten öncede sürekli kontrol etmesine karşın myom önceden fark edemedi 1.1cm oldugunu plesantanın ters tarafında oldugunu suan için bir risk taşımadığını belirtti, sizce ne yapmalıyım
herkese selam nasılsınız arkadaşlar ben yarından ıtıbaren evımden ayrılıyorum eşimin gorevı çıktı iki ay yokuz hepinize yardımlarınızdan dolayı teşşekkur edıyorum lütfen kendınıze çok çok ıyı bakın hakkınızı helal edın gorüşmek üzere hoşçakalın
herkese selam nasılsınız arkadaşlar ben yarından ıtıbaren evımden ayrılıyorum eşimin gorevı çıktı iki ay yokuz hepinize yardımlarınızdan dolayı teşşekkur edıyorum lütfen kendınıze çok çok ıyı bakın hakkınızı helal edın gorüşmek üzere hoşçakalın
cuma günü doktora gittim arkadaşlar... herhangi bi sorun yok çok şükür... rahim toparlanmış sadece arka duvarda miyomun alındğı yerde bir deformasyon var o da normal dedi doktorum 12 cmlik miyom çıkarıldı olucak o kadar dedi.. hamilelik için herhangi bir sıkıntı yok dedi... istediğimiz zaman düşünebilirmişiz.. herkese geçmiş olsun iyi haberlerde buluşmak dileğiyle..
Senin adına çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. İyi haberlerini bekliyoruz zenku görüşmek üzere.cuma günü doktora gittim arkadaşlar... herhangi bi sorun yok çok şükür... rahim toparlanmış sadece arka duvarda miyomun alındğı yerde bir deformasyon var o da normal dedi doktorum 12 cmlik miyom çıkarıldı olucak o kadar dedi.. hamilelik için herhangi bir sıkıntı yok dedi... istediğimiz zaman düşünebilirmişiz.. herkese geçmiş olsun iyi haberlerde buluşmak dileğiyle..
Merhaba arkadaşım. Çok geçmiş olsun. Ben 2 ay önce miyom ameliyatı oldum ben de 8cm civarında miyom vardı. Şu an çok şükür iyiyim. Her açık ameliyatın riskleri var sezeryan da dahil (rahimde yapışıklık vs.) Zaten bunları doktorun sana mutlaka söyler. Ama ameliyat gerekiyorsa da iyileşmek için olmak gerekir. Hayat bir risk zaten. İyi düşünmek lazım diye düşünüyorum. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.arkadailar mıyom amalıyatı olmam gerekıyormus.4 cm mıyom var bende ama rahıme bır zararrı olurmu çok korkuyorum evlıyım .amalıyatı olan varsa yazarsa sevınırım yada bıldıgınz doktor bursada.. tşkerler:18::18:
teşekkürler canım amin inşallahhsenin adına sevindim inşallah yakında hamile haberiyle gelirsin
Senin adına çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. İyi haberlerini bekliyoruz zenku görüşmek üzere.
arkadailar mıyom amalıyatı olmam gerekıyormus.4 cm mıyom var bende ama rahıme bır zararrı olurmu çok korkuyorum evlıyım .amalıyatı olan varsa yazarsa sevınırım yada bıldıgınz doktor bursada.. tşkerler:18::18:
arkadaşlar merhaba bende ılk bekarken adet sancılarım çok fazla oluyordu.evlendıkten sonra jınekologa gttim ve bende mıyom oldugunu söylemıştı .ilkdafe duymustum ve şok olmustum. daha sonra bırkaç doktora daha gıttım hepsı amalıyat dedı 4 cm mıyomum var.bu cumartesı amalıyat tarıhım bellı olacak bendeçok korkuyorum ve gergınım sezaryanla alacaklar olanlar varsa açıklama yaparsa sevırım ...benım en çok korkum iş bayılana kadar sonrasından çok kormuyorum şimdiden tşkler [/
canım çok teşekkur ederım umarım herşey iyi olur.rahım alınma gıbı bır söz konusu yaptı doktor yanı henuz yenı evlıyım sanırım alınmaz yaa inşallah korkum o .sanada çok geçmiş olsun canım
merhaba arkadaşım ben iki ay önce ameliyat oldum ben de senin gibi çok korkuyordum ama kendime boşu boşuna dert etmişim şu an gayet iyiyim.Ameliyattan 1 hafta sonra her işimi yapabiliyordum. Senin de çok iyi olacak emin ol çok geçmiş olsunarkadaşlar merhaba bende ılk bekarken adet sancılarım çok fazla oluyordu.evlendıkten sonra jınekologa gttim ve bende mıyom oldugunu söylemıştı .ilkdafe duymustum ve şok olmustum. daha sonra bırkaç doktora daha gıttım hepsı amalıyat dedı 4 cm mıyomum var.bu cumartesı amalıyat tarıhım bellı olacak bendeçok korkuyorum ve gergınım sezaryanla alacaklar olanlar varsa açıklama yaparsa sevırım ...benım en çok korkum iş bayılana kadar sonrasından çok kormuyorum şimdiden tşkler [/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?