miyom ameliyatı olan ve olacak arkadaşlar

merhaba arkadaşlar ben suan 20 haftalık hamileyim ve doktorum gebelikten öncede sürekli kontrol etmesine karşın myom önceden fark edemedi 1.1cm oldugunu plesantanın ters tarafında oldugunu suan için bir risk taşımadığını belirtti, sizce ne yapmalıyım

merhaba arkadaşlar ben suan 20 haftalık hamileyim ve doktorum gebelikten öncede sürekli kontrol etmesine karşın myom önceden fark edemedi 1.1cm oldugunu plesantanın ters tarafında oldugunu suan için bir risk taşımadığını belirtti, sizce ne yapmalıyım

Arkadaşım doktorun zaten risk olmadığını söylemiş hiç kafana takma insanlar 9-10 cm miyomla doğum yapıyorlar. Tabiki her insan bir değil ama endişelenmene hiç gerek yok, bir de zaten miyomlar hamileliğin ilk üç ayında daha çok büyüyorlar ve sonrasında büyüme genellikle duruyor. Sen o dönemi de geçmişsin. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.

herkese selam nasılsınız arkadaşlar ben yarından ıtıbaren evımden ayrılıyorum eşimin gorevı çıktı iki ay yokuz hepinize yardımlarınızdan dolayı teşşekkur edıyorum lütfen kendınıze çok çok ıyı bakın hakkınızı helal edın gorüşmek üzere hoşçakalın

Teşekkür ederiz muhte ben kendi adıma iyiyim. İnşallah yeni yerinizde sağlıklı mutlu yıllar geçirirsiniz. Sen de kendine çok iyi bak. Hoşçakal

saol muhte bende iyiyim allahıma hamdolsun nedemek helel olsun sanada teşekür ediyorum sende bize yardımcı oldun iyi yolculuklar kendine iyi bak

cuma günü doktora gittim arkadaşlar... herhangi bi sorun yok çok şükür... rahim toparlanmış sadece arka duvarda miyomun alındğı yerde bir deformasyon var o da normal dedi doktorum 12 cmlik miyom çıkarıldı olucak o kadar dedi.. hamilelik için herhangi bir sıkıntı yok dedi... istediğimiz zaman düşünebilirmişiz.. herkese geçmiş olsun iyi haberlerde buluşmak dileğiyle..

senin adına sevindim inşallah yakında hamile haberiyle gelirsin

Senin adına çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. İyi haberlerini bekliyoruz zenku görüşmek üzere.

arkadailar mıyom amalıyatı olmam gerekıyormus.4 cm mıyom var bende ama rahıme bır zararrı olurmu çok korkuyorum evlıyım .amalıyatı olan varsa yazarsa sevınırım yada bıldıgınz doktor bursada.. tşkerler:18::18:

Merhaba arkadaşım. Çok geçmiş olsun. Ben 2 ay önce miyom ameliyatı oldum ben de 8cm civarında miyom vardı. Şu an çok şükür iyiyim. Her açık ameliyatın riskleri var sezeryan da dahil (rahimde yapışıklık vs.) Zaten bunları doktorun sana mutlaka söyler. Ama ameliyat gerekiyorsa da iyileşmek için olmak gerekir. Hayat bir risk zaten. İyi düşünmek lazım diye düşünüyorum. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.

senin adına sevindim inşallah yakında hamile haberiyle gelirsin
teşekkürler canım amin inşallahh
Senin adına çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. İyi haberlerini bekliyoruz zenku görüşmek üzere.

çok teşekkürler canım amin hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah

geçmiş olsun canım.. daha önceki msjımda görmüşsündür belki 12 cm miyom çıkardılar rahmimin arka duvarından.. 1. evlilik yıldönümümde ameliyatlıydım.. bende çok korktum senin gibi ama çok şükür bi sorun olmadı.. ama iyi bir doktor bulmaya çalış.. bu tür ameliyatlarda doktorun tecrübesi çok önemli... ilk gittiğim doktor bana rahmini alabiliriz demişti.. bebek olmaz diye korkuyosun anlıyorum seni çok iyi ama o iş Allahın takdiri miyom ameliyatı olmayıp da bebek sahibi olamayan bir sürü insan var... Allah hayırlısını versin hepimize.. sıkma canını hayırlısı olsun de yeter.. inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun..

Evet mıyom gercekten hafıfe alınmayacak kadar cıddı bır konu herkez bence bellı bır aralıkla kadın dogum uzmanı veya bır jınekoloji takıbıne gırmelı bana gore allh herkesın yardımcısı ve sıfacısı olsun

Evet mıyom gercekten hafıfe alınmayacak kadar cıddı bır konu herkez bence bellı bır aralıkla kadın dogum uzmanı veya bır jınekoloji takıbıne gırmelı bana gore allh herkesın yardımcısı ve sıfacısı olsun

arkadaşlar merhaba bende ılk bekarken adet sancılarım çok fazla oluyordu.evlendıkten sonra jınekologa gttim ve bende mıyom oldugunu söylemıştı .ilkdafe duymustum ve şok olmustum. daha sonra bırkaç doktora daha gıttım hepsı amalıyat dedı 4 cm mıyomum var.bu cumartesı amalıyat tarıhım bellı olacak bendeçok korkuyorum ve gergınım sezaryanla alacaklar olanlar varsa açıklama yaparsa sevırım ...benım en çok korkum iş bayılana kadar sonrasından çok kormuyorum şimdiden tşkler [/

korkmana hiç gerek yok canım zaten senin de dediğin gibi iş bayılana kadar o aşamaya kadar da ben muhabbet etmiştim anestezi doktorlarıyla.. gayet rahatlamışlardı beni... sadece ameliyat sonrası ağrıların oluyoki çok normal ilk geceden sonra yavaş yavaş onlar da azalıyolar.. günden güne toparlanıyosun.. geçmiş olsun şimdiden

canım çok teşekkur ederım umarım herşey iyi olur.rahım alınma gıbı bır söz konusu yaptı doktor yanı henuz yenı evlıyım sanırım alınmaz yaa inşallah korkum o .sanada çok geçmiş olsun canım

merhaba arkadaşım inşallah hayırlısıyla ameliyatı atlatacaksın rahim alınması olası bir durumda alınıyo banada aynıları dendi ama allahıma hamdolsun iyim şimdi sende iyi olacaksın ona kafanı takma dualarımız seninle bak herşey bitecek ve mutlu sona geleceksin bizim gibi

merhaba arkadaşım ben iki ay önce ameliyat oldum ben de senin gibi çok korkuyordum ama kendime boşu boşuna dert etmişim şu an gayet iyiyim.Ameliyattan 1 hafta sonra her işimi yapabiliyordum. Senin de çok iyi olacak emin ol çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…