• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

miyom ameliyati olacaklar

kararsizsakura

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
3
2
1
39
Merhaba,
Florance Nightingale"de acik miyom ameliyati olan var mi? uzman tavsiyeniz kimdir?
Avrupa yakasi acik miyom ameliyati icin muayenehane veya hastane ve kisi onerilerinizi bekliyorum.
Kanuni Sultan Suleyman Hastanesi'nde miyom ameliyati olan var mi? Dr Omer Unal nasildir? Arastirma hastanesinden cekinen bulunur mu?

Merhaba,
Florance Nightingale"de acik miyom ameliyati olan var mi? uzman tavsiyeniz kimdir?
Avrupa yakasi acik miyom ameliyati icin muayenehane veya hastane ve kisi onerilerinizi bekliyorum.
Kanuni Sultan Suleyman Hastanesi'nde miyom ameliyati olan var mi? Dr Omer Unal nasildir? Arastirma hastanesinden cekinen bulunur mu?
Merhaba geçen yıl Kanuni'de açık miyom ameliyatı oldum. Ameliyatı Doç. İbrahim Polat ekibinden Merve hanım ile Hale hanım yaptı. Hiçbir sorun yaşamadan gayet memnun ayrıldım. Dr. Merve hanımla hala görüşüyoruz. Ameliyatta sadece miyomu almakla kalmayıp ameliyat esnasında gördükleri diğer sorunları da çözmusler. 9 yılın ardından tüp bebek transfere gideceğim derken normal yolla hamile kaldım.
Florance nightingale de ise Dr Herman İşçi doktorum. Uzun zamandır ona gidiyorum. Şimdi de gebelik takibini birlikte götürüyoruz. Ameliyat için maddi nedenlerden dolayı kanuniye gitmiştim. Doğumu kısmetse florance ta yapacağım. Her iki doktoru da gözü kapalı tavsiye edebilirim

Merhaba,
sselam kararsızsakura oldunmu sen nerde oldun

Back