miyom ameliyati icin yardim arkadaslarr

tanti

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
486
84
323
İzmir
merhaba

benim 6 6.5 cm rahmin ic duvarinda miyom var ve birde yumurtalik kistim var..
bes doktor gezdim hepsi ameliyat dedi yalniz ben cok ama cok korkuyorum...
tabii korkunun ecele faydasi yok ama hangi doktora guvenecegimi sasirdim...
Doc. dr semih tugrula op.dr dilek yagmura ve vanliogluna kist icin giden veya ameliyat olan arkadaslar varmi hangisi kistte daha uzman karar veremiyorum fiyatlar dilek hanimd disinda ayni dilek cok daha uygun bi fiyat cikarti...

ne olur yardim edin ilk gittigim o doktor yokmu ya rahmin alinir yada ztn bole bi cocugun olmaz dedi ve dunyam yikildi simdi beni diger doktorlar rahatlasada o fikir aklimda yer edindi ve cok korkuyorum...

simdiden tsk ederim

çok geçmiş olsun cnm. ah bu doktorlar yok mu. kötü bişey bile olsa hasta psikolojisini düşünmeleri lazım. robot gibi adamlar malesef. içine kim siniyorsa ona ol.umarım herşey yolunda gider.

miyom ameliyatı olalı 15 gün oldu bende üç tane 11cm gibi iri miyomlarım vardı bütün gittiğim doktorlar rahmin alınması lazım dediler benim için sakıncası yoktu çünkü ben çocuk istemiyorum en son devlet hastanesinde ameliyatımı oldum yaşım genç olduğu için rahmi kurtarmışlar ameliyat zor değil normalde 2veya3 at sürüyor benimki 4 saat sürdü ilk gün ağrı oluyo sonra yavaş yavaş iyileşiyorsunuz ameliyat olacaklara acil şifa dilerim korkacak bir şey yok ben ameliyat oluyummu yoksa olmuyayım diye 3 sene bekledim ağrı ve kanamalarım artınca oluyum ve kurtulayım dedim ve bitti sonrasın bilmiyorum kontrollere gidince öğrenecem tekrarlar diyorlar umarım tekrarlamaz herkese sağlık diliyorum...

tskler arkadaslar...

hala ameliyat olmadim her adetimden sonra tamam olacagim diyorum yine bi bahane buluyorum kendime su rahim alma durumu olmasa daha dogrusu onunla korkutmasalardi beni simdiye kirk kez olmustum herhalde bu ameliyati..

benim ailem yurtdisinda yasiyro onlara nasil soyleyecegimi bile bilmiyorum cocuk diye beklerken ben ameliyat olacam rahim alinma riski var nasil derim bilemiyorum kafayi yerler...
onu gec henuz cocuk sahibi degilim alinirsa evlilik nasil devam eder diye dusune dusune kafayi yedim:1:
daha neler neler ama eninde sonunda olacam o degismez bir gercek ama iste dusun dusun ....

doktorlara guvenbilsem acaba zeynep kamilemi gitsems onucta kadin hastaliklari uzerine uzmanlasmis bi hastane degilmi

miyom ameliyatı olucam ve uykularım kaçıyor.Çok endişeliyim bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlarımın tecrübelerine ihtiyacım var.Çok korkuyorum kızlar yaa:(..Benim durumumda olan arkadaşlarımla birbirimize destek olabileceğimizi ümit ediyorum.

merhaba arkadasm

senin miyom tam olarak nereede ve kac santim anlatirmisin simdilik iki kisiyiz birbirimize destek olalim dedigin gibi
sen istanbuldamisin hangi doktorlara gorundun bende doktorlar konusunda tecrubemi paylasayim seninle ben bes doktora gorundum ama birde parayi dusunmeden bir profesoremi gorunsem bilemedim ama hissediyorum benim miyom bu arada daha da buyudu bence artik ramazan demeden ameliyat olmam lazim artik

senin gittigin iyi bir doktor varsa fikir ver arkadasim bu arada evlimisin bekarmi coluk cocuk varmi diye sorsam cokmu olurum

merhaba arkadaşlar
Bende de 6 cm lik bir miyom var ama dr şimdilik dokunmayalım kalabilir dedi.Benimki rahmin arkasında.Rahimin içinde olursa ilerde hamilelik döneminde bebeğin gelişimini engelleyebiliyormuş.İyi bir uzmana danışmanızı tavsiye ederim.Hemen rahimi alalım diyenlerde çıkabilir bu nedenle dikkatli olmak gerekiyor.

bana fikir verecek kimse yok galiba:43:

Selam Papatya,
Bende de 10 cm çapında miyom vardı. geçen hafta ameliyat oldum. Şuan evde dinleniyorum. İnan ben de çok korktum özellikle ameliyat öncesi. Ama geçti çok şüükür. Ben Kuşadasında yaşıyorum. Dört farklı doktordan fikir aldım. Ameliyatım mı da Manisa'da görev ypan Op. dr. Uğur SÖZEN yaptı. neden onu seçtim? Çünkü:1- ona güvendim
2-sadece miyom ameliyatları değil sonrası tedavilerde de uzman (kısırlık, tüp bebek vs)

nerede yaşıyorsun bilmem ama Uğur beyi tavsiye ederim. Şimdiden geçmiş olsun.

Back