E Elisalady Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2021 165 51 6 Ekim 2024 Konu Sahibi Elisalady #1 Merhaba içeriğinde miyoinostol bulunan bir takviye gıda kullanıp hamile kalan var mı aranızda acaba ?
Merhaba içeriğinde miyoinostol bulunan bir takviye gıda kullanıp hamile kalan var mı aranızda acaba ?
Destek1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2022 1.593 1.091 36 6 Ekim 2024 Konu Sahibi Elisalady #2 Proxyfemin ve ocean ın kini kullandım. Gebe kaldım ama kimyasal olmuştu. insülin direnci pcos varsa çok faydası olur.
Proxyfemin ve ocean ın kini kullandım. Gebe kaldım ama kimyasal olmuştu. insülin direnci pcos varsa çok faydası olur.
R ruhu yorgun Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2024 60 12 32 6 Ekim 2024 Konu Sahibi Elisalady #3 Miyo inositolle hamile kalamadım fakat pcosluların kullanması gereken bir takviye
E Elisalady Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2021 165 51 7 Ekim 2024 Konu Sahibi Elisalady #4 ruhu yorgun .!.: Miyo inositolle hamile kalamadım fakat pcosluların kullanması gereken bir takviye Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum bakalım bende kullanmaya başladım rabbim güzel haberleri duymayı nasip etsin isteyen herkese
ruhu yorgun .!.: Miyo inositolle hamile kalamadım fakat pcosluların kullanması gereken bir takviye Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum bakalım bende kullanmaya başladım rabbim güzel haberleri duymayı nasip etsin isteyen herkese
Reed Flowers İnne me'al'usri yüsren ✨️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 22 Kasım 2023 1.118 553 29 7 Ekim 2024 Konu Sahibi Elisalady #5 Bende kullanıyorum Maxijunoun içeriğinde var yumurta kalitesine iyi geliyor kullandığım ay kimyasal yaşadım yumurta rezervim 1.01 oldugu için kullanıyorum
Bende kullanıyorum Maxijunoun içeriğinde var yumurta kalitesine iyi geliyor kullandığım ay kimyasal yaşadım yumurta rezervim 1.01 oldugu için kullanıyorum