Mixovul vajinal fitil kullanıp kanama yaşayan varmı?

Pimpirikli kiz

Minik meleğim kollarimda çok şükür :)
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
428
248
23
Kızlar vajinit var diye doktor mixovul vajinal fitil verdi kullanım sonrası kanama yaptı adetimde yeni bitti benim gibi fitil kullanıpta kanaması olan varmı fitili bırakırsam daha kötü olur diye bırakmakta istemiyorum nolur bişey yazın 7 tanesi 5 tane kaldı

Ben de bikaç gündür kullanıyorum. Regl olacağım için ufak bir kanama yaşadım ama senin gibi olanlar da varmış diye okumuştum.

Ben de bikaç gündür kullanıyorum. Regl olacağım için ufak bir kanama yaşadım ama senin gibi olanlar da varmış diye okumuştum.
Sence devam etmeliyim yoksa birakayimmi duydugün kişiler devam etmislermi napicami bilmiyorum bendede adet öncesi kanama yaptı adet bitti kullanmaya devam ettim gene kanama yapıyo

Sence devam etmeliyim yoksa birakayimmi duydugün kişiler devam etmislermi napicami bilmiyorum bendede adet öncesi kanama yaptı adet bitti kullanmaya devam ettim gene kanama yapıyo
Bilemiyorum gerçekten, herkesin bünyesi faklı. En iyisi seni bilen doktoruna danışmak. Ben olsam ne yapardım dersek, doktorumu arardım. Deli tarafıma denk gelirse de kullanmaya devam ederim . Sorumsuzumdur ilaç kullanmak konusunda :) Yasak olmasına rağmen doğum kontrol hapları kullanıyorum vs

Doktoru
Doktoru aradım yapmaz dedi en iyisi yarın yüzyüze konuşayım yada Bidaha muayene olayım Sağol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…