• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mixovul fitil ve duphaston kullanan var mi?

Htckhrmn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
237
53
13
Kizlar dun doktora kanama sorunuyla gittim yumurtan olusmus hemen baslama ilaclara 2 gun sonra basla dedi bugun yine kanamam oldu ilaclara gelince fitil kullanirken iliskiye girebiliyor muyum bilen var mi

Kizlar dun doktora kanama sorunuyla gittim yumurtan olusmus hemen baslama ilaclara 2 gun sonra basla dedi bugun yine kanamam oldu ilaclara gelince fitil kullanirken iliskiye girebiliyor muyum bilen var mi
Fitil kullanırken ilişkiye girmeyin. Düzelmez öyle. Ve kanama bitince kullanın fitili

Ikisini de kullandim. Duphaston kanamayi durdurur.
Mixovul kullanirken ise iliski olmaz.
Duphaston carsamba gunu gittigimde iki gun sonra kullan dedi bugun baslasam sikinti olur mu acaba yarin mi olmali bide antibiyotik kullaniyorum sorun olur mu acaba doktor bulmak cok zor bende hastaligimi bile unutuyorum hastaneden iceri girince donukluk geliyo unuttum sormayi

Duphaston carsamba gunu gittigimde iki gun sonra kullan dedi bugun baslasam sikinti olur mu acaba yarin mi olmali bide antibiyotik kullaniyorum sorun olur mu acaba doktor bulmak cok zor bende hastaligimi bile unutuyorum hastaneden iceri girince donukluk geliyo unuttum sormayi

Doktorunuzun soyledigi sekilde kullanin daha erken başlamayın.
Ben butun kullaniyordum ama o sekilde verilmişti. Antibiyotikle sorun olmaz.

Back