Mixovul fitil hakkında.

Dün ilk kez kullandım. Bugün akıntı bayağı arttı normal mi acaba. Normalde akıntı çok çok azdı

Sonrasında tekrarladı demiştiniz. Şimdi devam ediyor mu peki ya da nasıl kurtuldunuz enfeksiyondan? Bende zorunlu kürtaj sonrası vajinit olustu. Inşallah geçer tamamen.

Sonrasında tekrarladı demiştiniz. Şimdi devam ediyor mu peki ya da nasıl kurtuldunuz enfeksiyondan? Bende zorunlu kürtaj sonrası vajinit olustu. Inşallah geçer tamamen.
Benim gebelikte oldu hep surekli doğusunda hafifledi ama simdi yine başladı adetliyim su an bitince hacamat yaptiricam açıkçası hacamat cok iyi geliyor bana

O ne oluyor bilmiyorum canım. Bende böyle ağrı kaşınma kökü vs hiç bişey yok. Böyle açık yeşil sarı arası sümüksü bi akıntı oluyor. Ama sürekli değil. Bazen lavaboya gidince peçeteye geliyor. Inşallah kurtuluruz tez zamanda ikimizde

Hacamati araştırın

Kızlar daha önce bu fitili kullanıp enfeksiyondan kurtulan var mı?
Ben kullandım canım adetim bittikten sonra 4 fitil falan kullandım ymurtlama günüm diye bıraktım o günü değerlendirdim birdaha kullanmadım fakat bende 3 gün sonra pembe akıntı geldi ve 2 gün sürdü snra kesildi sizde de oldumu bu durum

Oldu canım ben kullanirkende pembe krmızı akiñti geldi. Galiba tahriş oluyor o yuzden

Oldu canım ben kullanirkende pembe krmızı akiñti geldi. Galiba tahriş oluyor o yuzden
Sanırım tahris oldu aynen canım aklıma neler geldi acaba dedim hamilemiyim ama bende acayip bel ağrısı kasık ağrısı ve bacak ağrısı oldu aynı adet olucamda sökülemiyorum gibi ki adetime 7 gün var artık psikolojik beyin ona odaklı oluo sanırım

Bende de kasik agrisi vs yapti canim. Ama ben 4 tane kullandiktan sonra adet oldum. Adet yüzundenmiydi fitilden mi bilmiyirum. 3 tanesi duruyor bende gebelik dusundugum icin kullanmadim. Insallh tez vakitte mutlu haberleri alıriz

Bende de kasik agrisi vs yapti canim. Ama ben 4 tane kullandiktan sonra adet oldum. Adet yüzundenmiydi fitilden mi bilmiyirum. 3 tanesi duruyor bende gebelik dusundugum icin kullanmadim. Insallh tez vakitte mutlu haberleri alıriz
İnsallah canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…