• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mıtterteıch porselen takım???

• Konu Sahibi Konu Sahibi BenNeriman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

BenNeriman

Ziyaretçi
kıslar bu konu varmı bilmiyorum varya yönlerdirin beni şşimdi bi kanalda reklamını gördüm çok hoşuma gitti güral porselen hissesini almış bu ürünün ben porselende desen sevmiyorum şu yönden sevmiyorum karacanın takımı aldık 1 sene sonra desenlerinin boyası çıktı geri götürdük deiştirdiler ama çile çektik bu dediğim porselen takımı kendinden kabartma desenli çok güzel fikriniz varsa paylaşırmısınız

internet sitesini geziyorum fiyatını bulursam hemn paylaşıcam sizlerle

ben gormustum bi kac yerde beyaz sade bisiydi sanirim..O yuzden renk sorunu bunda olmaz..Ben gunluk takimimi dusundum bi ara ama sonra vazgectim.Daha renkli bisiler bakiyim dedim..

bazi modeller..
b6y55e.jpg

10xt0m9.jpg

23wtyxe.jpg

34gm2e0.jpg

200s76c.jpg

nb89l0.jpg

Son düzenleme:
desenler çok hoşmuş yaa.kabartmalı olaanlar da çok tatlı.fiyat aralığı nedir bilen var mı kızlar.günlüklerimi de misafir takımımı da aldım ama gözüm kaldı yaa:gitme:

bende en çok kabartmalı modellere bayıldım ben sade şeylere bayılırım fiyatlarına daha ulaşamadım internet sitesinde yok telle aradım bilgi veremiyoruz dedi satıcı ama hafta sonu yerine gitcem fiyatlarını öğrenir sizlerle paylaşırım kızlar

ben sanki emin olmamakla beraber 300 kusur hatirliyorum 6 kisiligini..Ama net diil...

ben daha gecen cumartesi aldim
viaporttaki kutahya porselen magazasindan
kampanya yapmislar
83 parcalik 12 kisilik mitterteich yemek takimi arti 6 kisilik kutahya porselen gunluk yemek takimi ( beyaz kenari gumuslu ) toplam 550 lira.
hatta takimi genisletmeyi dusunuyorum 12 tane daha duz tabak ve kase alayim dedim kalabalik oldugundan en cok o kullaniliyor
2 katli kek kurabiye koyma zimbirtisi var onu eklicem insallah

kutahya porselen mitterteichin kaliplarini satin almis kutahyada ayri bir fabrikada uretim yapiyor.

ayrica gunluk takim dusunenler iicn
mitterteichin 6 duz 6 cukur 6 pasta 6 kaseden olusan gunluk takimlari 139 liraydi

Son düzenleme:
ben daha gecen cumartesi aldim
viaporttaki kutahya porselen magazasindan
kampanya yapmislar
83 parcalik 12 kisilik mitterteich yemek takimi arti 6 kisilik kutahya porselen gunluk yemek takimi ( beyaz kenari gumuslu ) toplam 550 lira.
hatta takimi genisletmeyi dusunuyorum 12 tane daha duz tabak ve kase alayim dedim kalabalik oldugundan en cok o kullaniliyor
2 katli kek kurabiye koyma zimbirtisi var onu eklicem insallah

kutahya porselen mitterteichin kaliplarini satin almis kutahyada ayri bir fabrikada uretim yapiyor.

ayrica gunluk takim dusunenler iicn
mitterteichin 6 duz 6 cukur 6 pasta 6 kaseden olusan gunluk takimlari 139 liraydi

cnm resimlerini eklersen seviniriz...Ben gunluk almayi dusunuyorum da..opuyorumnanaktan

cnm resimlerini eklersen seviniriz...Ben gunluk almayi dusunuyorum da..opuyorumnanaktan

benim kendi aldigim model
mitterteichin menuet diye bir modeli ama internette onun resmini bulamadik
orada gordugum 139 liralik gunluk setlerden begendigim bir tanesi vardi
onun resmini buldum
onu ekliyorum
ben sade seylerden hoslanan bir insan oldugum icin cok begendim
ayrica mesela parca olarak artirmak isterseniz
bu takimin tek duz tabaklari 5,5 liraydi
corbalik tenceresi 20 liraydi hatirladiklarim bunlar
tuzlugu biberligi vs de satiliyordu yani 12 kisilik takima bile cevirebilirsiniz
bir de cok hos gene altinli gumuslu cizgili bir modelde vardi ama resmini bulamadim malesef :(

$mitterteichgunluk1.webp

benim kendi aldigim model
mitterteichin menuet diye bir modeli ama internette onun resmini bulamadik
orada gordugum 139 liralik gunluk setlerden begendigim bir tanesi vardi
onun resmini buldum
onu ekliyorum
ben sade seylerden hoslanan bir insan oldugum icin cok begendim
ayrica mesela parca olarak artirmak isterseniz
bu takimin tek duz tabaklari 5,5 liraydi
corbalik tenceresi 20 liraydi hatirladiklarim bunlar
tuzlugu biberligi vs de satiliyordu yani 12 kisilik takima bile cevirebilirsiniz
bir de cok hos gene altinli gumuslu cizgili bir modelde vardi ama resmini bulamadim malesef :(

Eki Görüntüle 40733

canim istanbulda nerde bu urunlerin satis yeri nerden almistin sen..

viaport alışveriş merkezi demiş arkadaş anadolu yakasında sanırım pendik kurtköy

viaport alışveriş merkezi demiş arkadaş anadolu yakasında sanırım pendik kurtköy

celnurun dedigi gibi viaporttaki magazasından aldım

mitterteichin bagdat caddesinde de magazası var
oraya sordugumda farklı bıir kampanyası vardı su sekilde idi :
83 parça yemek takımı artı Jumbo'nun 8100 çatal bıcak seti
parlak olursa 1330
matı olursa 1430 lira, 10 taksit yapıyorlar
83 parca su sekilde
( 1 - 32 cm düz, 12 - 27 cm düz, 12- 20 cm düz ( pasta) , 12 çukur, 12 kase, 1 tane 32 cm kayık, 3 tane 24 cm kayık , çorbalık , tuzluk-biberlik, peçetelik , 6 kişililik çay , 6 kişilik kahve takımı şeklinde takım)

çok geriye gitmiş konu belki bu porselenlerden hoşlanan vardır bakanızı önerrim

Back
X