• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misutgaru deneyen varmı?

önümüzdeki hafta aktarım gelcek dedi aktarıma gelmesini bekliyorum piyasaya göre daha indirimli veriyor bana ürünleri şuan için sıcak bakıyorum yaptığım araştırmalarda bu yönde hatta amerikada kafelerde içecek olarak sunuluyormuş.Kafelere kadar inip sunuluyorsa olumsuz bir durum yok bence:)ayrıca yüzyıllar öncesinden korede ordu askerlerine verilen bir karışımmış askerler formda kalsın enerjik olsun vs die daha çok bilgi edindimde arkadaşlar şimdi yazmaya üşeniyorum:)aslında araştırırsanız aldığı ödül vs çok bilgi var.Denenmeyi sorar sanız bir ay içinde size net bişeyler yazarım haftaya elime geçer kullandım sonuç aldım derken sonuç paylaşırım:34:

önümüzdeki hafta aktarım gelcek dedi aktarıma gelmesini bekliyorum piyasaya göre daha indirimli veriyor bana ürünleri şuan için sıcak bakıyorum yaptığım araştırmalarda bu yönde hatta amerikada kafelerde içecek olarak sunuluyormuş.Kafelere kadar inip sunuluyorsa olumsuz bir durum yok bence:)ayrıca yüzyıllar öncesinden korede ordu askerlerine verilen bir karışımmış askerler formda kalsın enerjik olsun vs die daha çok bilgi edindimde arkadaşlar şimdi yazmaya üşeniyorum:)aslında araştırırsanız aldığı ödül vs çok bilgi var.Denenmeyi sorar sanız bir ay içinde size net bişeyler yazarım haftaya elime geçer kullandım sonuç aldım derken sonuç paylaşırım:34:

Geri bildirimde bulunursanız gerçekten çok seviniriz :) rasgele:)

Doğumdan kalan ve emzirme döneminde aldığım 10 kilo fazlam var bende araştırırken internette star haberde yayınlanmış videosunu buldum güvendim aldım. Dün başladım kullanmaya bugün ikinci gün. Hafiflemiş hisediyorum ve günde 2-3 kez tuvalete çıkıyorum ama ishal değil. Bunun yanında hem sabah hem akşam elma sirkeli su içiyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum bakalım kilo verirsem burada paylaşırım kızlar.

arkadaşlar ben 1 haftadır kullanıyorum yemeklerden önce 1 bardak meyvesuyuna 1 tatlı kaşığı katıp içiyorum. Kötü bir tadı yok ama sütle sevmedim . Bunun yanında sabahları ve akşamları elma sirkesi içiyorum bakalım doğumdan kalan 15 kiloyu verebilecek miyim? 1.ayın sonunda yazarım ..

Back
X