• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misss gibi Meyve kokusuu

DKNY Be Delicious Red ve Escadanın hemen hemen her parfümü meyvelidir canım

escadanın sezonluk çıkardığı parfümler hayatım boyunca kokladığım en meyveli kokular ama artık bulmak çok zor sadece açık parfümcülerde bulabilirsin

dolce gabbani elma kokusu:)
şahane bi koku begenmemen imkansız diyebilirim:)

elma kokusu olarak sanırım donna karandan bahsediyosun:) D&G the one dan başka güzel bir kokuya sahip değil
arkadaşın bahsettiği parfüm be delicious, sonrasında red delicious ve blossom versiyonları çıktı onlarda gerçekten çok hoş

elma kokusu olarak sanırım donna karandan bahsediyosun:) D&G the one dan başka güzel bir kokuya sahip değil
arkadaşın bahsettiği parfüm be delicious, sonrasında red delicious ve blossom versiyonları çıktı onlarda gerçekten çok hoş

red delicious ın kokusu kırmızı elmaya mı benziyor???

hımm nasıl desem be deliciousın biraz daha tatlı versiyonu o yüzden benziyor diyebiliriz, evet:)

dolce gabbani ne alaka yaaaa leyla oldummm:) donna karan elma kokusu dogru olan dedigin gibi:)en sevdigim meyve kokusu şimdiye kdr elma kokusu oldu çok ferah ve güzel bi koku:)

Son düzenleme:
bende severim güzel gerçektem ama çok yaygın:(

evt cnm çok yaygın ben her parfümü kulanamıyorum acaiip migdemi bulandırıyor..chanel change bide elma kokusu iki parfümüm var bunlar sadece midemi bulandırmıyor:)chaneli sabah kullanırsam ac karnına yine midemi bulandırabiliyor sık olmasada:)ilaç alıyo gibi anlattım:)

bazı kokular beni de fana yapıyor ama allahtan yelpazem dar:) parfüm değiştirmeyi çok severim:)

bazı kokular beni de fana yapıyor ama allahtan yelpazem dar:) parfüm değiştirmeyi çok severim:)

ayy benim kokulara karşı tahamülüm yok sanırım hemen midem bulanıyo:)aslında böle olması iyi yoksa deli gibi parfm alırdımmmmm:)

ha biliyorum o parfümü.. Kızlar ya yaz için iki parfüm arasında kaldım; D&G light blue ve David of Cool Water .. Sizce hangisi daha güzel, etkileyici ?

light blue kesinlikle, cool water a oranla daha nitelikli bir koku, ama taklitleri iyi değil, limon kolonyası gibi orjinal light blue daha yumuşak bir koku

britney spears midnight poisonda meyve kokuyor denemeni tavsiye ederim.birde diorun miss cherry oda çok güzel şeker ile meyve karışık bi koku çilek kokusu gibi.

Back