• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misss gibi benden onde yuruyen genc kiz parfumuuu :))

Tweetytiti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
5
0
0
34
Adana
18 yasindaym boyle anne kokusu diye tabir edecegimiz cinsten olmayan kalici mis gibi temizlik kokusu cicek kokusu gibimsi agir olmayan bem yururken bemnden once gidecek b:ir parfum ariyorum daaaaa :3:

iste boyle anlattiklarima uygun parfum onerisi olan?:) bu arada internetten alacagm mumknse bldiginiz site varsa ve uygun soylerseniz swvinrm

tam yerine geldin canım. ben de 19 yasındayım :) ve iyi yorumlar alan bir site var ki o da parfumevi.com.tr dir. hemen hemen tüm marka parfüm mevcut. yani mesela gidip dp den yada eyfel gibi açık parfümcülerde bulamayacagın markalar burda oluyor. tabi sitede olmayıp diğer markalarda olan parfümler de var her neyse.. bu siteden bakabilirsin, sonracıma bargello, sansiro, david walker, ixora markalarının internetten satışı mevcuttur. bunlar açık parfümler ve fiyatları uygun. en fazla 15 tl mi ne. zaten bir alana bir bedava 25 tl kampanyası falan var. sen bak işte. ben sana parfumevi veya bargello öneririm çünkü diğerlerinde parfümler kodla sipariş edildiği için hangi marka hangi kod zor bulabilirsin. ama bu dedigim iki yerde orjinal ismiyle veya ona yakın takma isimlerle parfümler anlaşılıo. gelelim önerilere. chloe love, ilk başta çiçek sonra pudralı hissi veren sevimli bi koku kadınsı deil bunu öneririm sana. bvlgari blv yi chloe love dan daha cok sevenler var bu da mis gibi bi kokuymuş. ha cacharel noa yı da sevebilirsin :) şekerli sevsen çok sölerdim de çiçek ve pudra tarzı bana göre deil. armani she de pudramsı sabuna benzer hoş bi kokusu var. aklıma geldikçe yazarım

burberry nin parfümlerini çok beğeniyorum,malesef bende kalıcı olmuyorlar. britt,london,summer,body... hepsi birbirinden güzel. bi dene derim :31:

18 yasindaym boyle anne kokusu diye tabir edecegimiz cinsten olmayan kalici mis gibi temizlik kokusu cicek kokusu gibimsi agir olmayan bem yururken bemnden once gidecek b:ir parfum ariyorum daaaaa :3:

iste boyle anlattiklarima uygun parfum onerisi olan?:) bu arada internetten alacagm mumknse bldiginiz site varsa ve uygun soylerseniz swvinrm

canım ben parfümcüde çalştm bi süre. senın anlattıgın kadarıyla victoria secret en uygunu :)) temizlik kokusu gibi. orkide kokusu. ve kalıcı. loriste çalşmştm ben. koku guzel. tavsıye ederım yanı kesın begencksin

canım ben parfümcüde çalştm bi süre. senın anlattıgın kadarıyla victoria secret en uygunu :)) temizlik kokusu gibi. orkide kokusu. ve kalıcı. loriste çalşmştm ben. koku guzel. tavsıye ederım yanı kesın begencksin

lorisin kalitesi nasıl canım benzerlik kalite ve kalıcılık bakımından? sen kullanıp koklamıssındır baya..

Britney Spears Curious tam bir genç kız parfümü misssler gibi püfür püfür çiçek kokusu yazları kullanmanı tavsiye ederim :))

armani she :12::12::12:

Back