Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ürünü nereden bulabiliriz?
Benim bildiğim;renklendiricili,hafif kapatıcılık sağlayan ve sivilce iyileştiren bir tür nemlendirici krem.
Acaba kuru ciltler içinde uygunmudur, malum eğer anti-acne özelliği varsa biraz kurutabilir cildi gibime geliyor...
ben kullanıyorum ve blogumda baya bahsettim bu kremden,blogumun adı nickimin altında yazıyor canım
Ha pardon canım ya. Ben ebay'dan aldım sivilce falan yapmıyor kesinlikle o konuda rahat ol ama kızarıklıklar falan varsa direk kapatmıyo. Mutlaka alt baz kapatıcı uygulamak lazım yani. Gerçi benimkinin tonu çok açık diye sanırım belkide ama diğerleri de bana koyu geliyo. Güneş koruması da dedikleri gibi etkili yani ben çok beyazım yaza doğru bende çil problemi de oluyo hatta güneş görür görmez ama olmadı şuana kadar da. Öyle yani. Ama başka bi ürün vardı adını unuttum kk'da yine açılmıştı topik bb creamle ilgili orda daha sağlıklı aynı özellikte bi üründen bahsediliyodu fiyatı sadece az bişey fazlaydı bb'ye göre onlara da bak ciddi alıcıysan almışken en sağlamını almış olursun.