Cilt Bakımı Ürünleri Missha M Perfect Cover BB Cream...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Alman estetik doktorların lazerle estetik ameliyat olmuş hastalarına ciltlerinin yenilenmesi ve canlanması için vermiş olduğu kremi Koreliler alıyor herkese uygun hale getiriyor, paketliyor ve satmaya başlıyor. Sonra ne mi oluyor? BB Cream akımı ortaya çıkıyor.

Peki dediğim kadar iyi mi? Bence iyi... çünkü artık neredeyse etrafımdaki insanlara pazarlamayı düşüneceğim. Neden mi? Çünkü yüzümü her gören ilk önce bu kremden denemek istiyor ardından da " Bana da alır mısın? Parasını vereyim..." sözleri ile devam ediyor.

Çünkü bu krem fondöten gibi değil. Burdayım ben demiyor. Ne size karşı ne de karşınızda durana... Yüzünüze bir şey sürdüğünüzü hissetmiyorsunuz. Karşınızdaki de yüzünüzde bir şey olduğunu fark etmiyor. Sadece " Yüzün ne güzel olmuş? Bir şey sürdün mü?" diyor. Nereden mi biliyorum=? Çünkü hergün bu tür olaylarla karşılaşıyorum.

Üstelik acayip güzel bir kokusu var bence... Parfümünü yapsalar alır kullanırım o kadar hoşuma gidiyor.

Sürmek için ekstra bir şey kullanmanıza gerek kalmıyor. Ne fırça ne de sünger... Direk elinize sıkıp yüzünüze yayıyorsunuz.

SPF 42 güneş korumasına sahip... Doktor tarafından eğer güneş kremi sürmezse dışarı çıkması yasaklı biri olarak bu kremi sürüp saatler boyu çok rahat gezebiliyorum. Ki önceden SPF25 kullanırdım.

Üstelik sürdükten sonra yüzünüzde maske varmış gibi gözükmüyor. Yüzünüze hafif bir parlaklık vererek doğal görünüme bir artı daha katıyor.

Çok hoş bir kutusu var ve tüpte olması onu çantanızda her yere götürebilieceğiniz anlamına geliyor.

Çok hoş bir tarafı da sadece iki rengi var ve hangi renk olursa olsun yüzüne sürdükten bir 5 dakika sonra yüzünüzün rengini alıyor. Bu bakımdan hani tonu bana uyar diye düşünmüyorsunuz. Çok açık tenliyseniz 21, orta tondaysa 23 kulllanıyorsunuz. Fakat eğer çok açık tenli değilseniz 21 almayın... Çünkü biliyorsunuz bu ürün asyalıların tenine göre üretiliyor. Çok açık durabilir yanee...

Ben şu ana kadar hiçbir zararını görmedim aksine cilt tonum düzgünleşti, sivilce izleri kaybolmaya başladı ve yüzüm daha canlı bir hal aldı. Kısacası bu krem benim vazgeçilmezim oldu!

Bende kullanıyorum gerçekten iyi ama benim sivilce problemlerimde oluyor kızarıklıklar falan da böyle kapatıp acayip pürüzsüz yapmıyor renk bütünlüğünü sağlamama yardmcı oluyor. Bir de kimse anlamıyo tabi gerçekten sürüldüğünü ama sizde olduğu gibi bana yüzün ne güzel olmuş ne sürdün bişey mi var yorumlarıyla hiç karşılaşmadım. Ama kullandığımı bilenler sürdün mü sürmemişsin diyorlar hani maske etkisi olmadığı kesin iyi nemlendirilmiş bir ciltte elbette. Ayrıca sadece 2 rengi yok tatlım ben acayip beyazım ve 13 numarasını kullanıyorum.

Yukarıdaki yazı alıntı canım, kusura bakma belirtmemişim,ben daha kullanmadım.Ürün sivilce yapıyor mu ve nerden aldın?

Ha pardon canım ya. Ben ebay'dan aldım sivilce falan yapmıyor kesinlikle o konuda rahat ol ama kızarıklıklar falan varsa direk kapatmıyo. Mutlaka alt baz kapatıcı uygulamak lazım yani. Gerçi benimkinin tonu çok açık diye sanırım belkide ama diğerleri de bana koyu geliyo. Güneş koruması da dedikleri gibi etkili yani ben çok beyazım yaza doğru bende çil problemi de oluyo hatta güneş görür görmez ama olmadı şuana kadar da. Öyle yani. Ama başka bi ürün vardı adını unuttum kk'da yine açılmıştı topik bb creamle ilgili orda daha sağlıklı aynı özellikte bi üründen bahsediliyodu fiyatı sadece az bişey fazlaydı bb'ye göre onlara da bak ciddi alıcıysan almışken en sağlamını almış olursun.

Bu ürünü nereden bulabiliriz?

Benim bildiğim;renklendiricili,hafif kapatıcılık sağlayan ve sivilce iyileştiren bir tür nemlendirici krem.

Acaba kuru ciltler içinde uygunmudur, malum eğer anti-acne özelliği varsa biraz kurutabilir cildi gibime geliyor...

Bu ürünü nereden bulabiliriz?

Benim bildiğim;renklendiricili,hafif kapatıcılık sağlayan ve sivilce iyileştiren bir tür nemlendirici krem.

Acaba kuru ciltler içinde uygunmudur, malum eğer anti-acne özelliği varsa biraz kurutabilir cildi gibime geliyor...

ben kullanıyorum ve blogumda baya bahsettim bu kremden,blogumun adı nickimin altında yazıyor canım:KK34:

Son düzenleme:
Ha pardon canım ya. Ben ebay'dan aldım sivilce falan yapmıyor kesinlikle o konuda rahat ol ama kızarıklıklar falan varsa direk kapatmıyo. Mutlaka alt baz kapatıcı uygulamak lazım yani. Gerçi benimkinin tonu çok açık diye sanırım belkide ama diğerleri de bana koyu geliyo. Güneş koruması da dedikleri gibi etkili yani ben çok beyazım yaza doğru bende çil problemi de oluyo hatta güneş görür görmez ama olmadı şuana kadar da. Öyle yani. Ama başka bi ürün vardı adını unuttum kk'da yine açılmıştı topik bb creamle ilgili orda daha sağlıklı aynı özellikte bi üründen bahsediliyodu fiyatı sadece az bişey fazlaydı bb'ye göre onlara da bak ciddi alıcıysan almışken en sağlamını almış olursun.

Çok teşekürler canım

X