Missha cilt bakım ürünleri

kubragnctrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
68
16
48
Merhaba kızlar aranızda missha nın cilt bakım ürünlerini kullanan var mı varsa görüşleriniz ne merak ediyorum ben super aqua cell renew serisinden salyangoz özlü nemlendiricisini kullanıyorum birkaç gündür memnunum temizleyici ve toniğini de kullanmak istiyorum ama nasıldırlar acaba varsa kullananlarınız yorumlarınızı bekliyorum

Canım merhaba. bende missha nın super aqua ultra water full serisini kullanıyorum çok memnun kaldım siparişimle birlikte senin kullandığın cell renew snail serisinden bi kaç parça tester göndermişlerdi onlarda harikaydı. Kullandığım seri bitsin o seriye başlamayı düşünüyorum gerçekten harika ürünleri çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum emin ol pişman olmazsın..

Yorumun için teşekkür ederim canım benim de biraz gözenek ve siyah nokta sorunum var o yüzden super aqua pore correcting serisini kullanmayı düşünüyorum inşaAllah iyi gelir bana da.

İnş. canım benim ama çok övüyorlar bb kremleri ve cilt bakım ürünlerini kime sorsam çok memnun. neler kullanmıyoruz ki denemeye değer bi marka bence.. bende karar verdim bb kreminide alıcam yorumları harika. :)

Haklısın canım denemeye değer :) bugün black ghossoul serisini sipariş ettim bakalım nasılmış bu arada ben perfect cover bb kremini kullanıyorum çok memnunum yapısından falan ama tek sorun renk tonu bize pek uygun değil açık kaçıyo hep malum uzakdoğulu kadınlara göre üretiliyo ürünler :)

kızlar bende bb creamini aldım 13 numara harika bir bb krem harika ötesi mıssha ya bayılıyorum

Ben near skin extra renev temizleyicisini kullanıyorum yaklaşık bir haftadır. Oldukça yumuşak bir temizleyici tahriş etmedi cildimi. Dün aqua stem cell serum ve kereminin siparişini verdim. Onları da kullanmaya başlayayım, yazarım buraya.

ben near skin peptidli kremlerini ve sıvı allığını kullanıyorum. ikisinden de çok memnunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…