Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Missha bb krem öneriniz

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
32
Kizlar misshanin ankarada satis magazasi oldugunu ogrendim ve yarin gidip o muhtesem bb kremi almak istiyorum. Yalniz hangisini alcagim konusunda kararsizim. Cildimin goz altlarim dudak cevrem ve burun kenarlarim kuru diger kisimlar yagli sivilce lekeli bir cildim var. Bu cilde hangisi uygundur bilenler yardim edebilir mi

Canim bb kremler cildi besliyor diye biliyorum ben. Zararlarini biraz anlatir misin. Herkes bu markayi cok ovmus cunku lekelerim azaldi falan demis.

Kizlar misshanin ankarada satis magazasi oldugunu ogrendim ve yarin gidip o muhtesem bb kremi almak istiyorum. Yalniz hangisini alcagim konusunda kararsizim. Cildimin goz altlarim dudak cevrem ve burun kenarlarim kuru diger kisimlar yagli sivilce lekeli bir cildim var. Bu cilde hangisi uygundur bilenler yardim edebilir mi

nerde varmış ankara da?ben netten aldım ve herhangi bir mağazada satılmıyor diye biliyorum.çok fazla sahtesi var piyasada,dikkatli olun derim.kendi sitesine girin,ordan orjinal üründe olması gereken detaylar var,onları öğrenip gidin almaya ve ne kadar?belki de ben bilmiyorum çok paranoyak yaklaşmış olabilirim.
neyse ben gayet memnunum inanın,fondötenden çok daha hafif ve doğal,cilt tonunu eşitliyor,benim çok problemli bir cildim yok bana yetiyor,kapatıcıyla desteklediğimde sonuş daha mükemmel oluyor tabi.güneş koruması,nemlendirmesi,onarması .. pek çok artısı var.kısacası ben çok memnunum tavsiye ederim..

yapısı güzel fakat renkte başarısız bence çok külümsü kaçıyor rengi.. ben ebayden almıştım..çok bereketli hala bitmedi:)

X