Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Missha BB Krem | Öneri

---KoZaLak---

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
73
4
Merhaba,
Ben misshanın hem bb kremini hem de krem allığını kullanan biri olarak yorumlarımı yazmak istiyorum. Kafası karışık olanlara belki yardımcı olabilirim.

Öncelikle söyleyeyim Missha dışında hiçbir Bb Krem kullanmadım. Missha'yı ben Kore aşığı kuzenimden duydum. Bana Korede çok ucuz olduğunu ama Türkiye'de 30 TL olduğunu söyledi. Ben de sürekli Ebay'dan alışveriş yapan biri olarak orda güvenilir olan bir satıcıdan aldım. Bu zamana kadar 10 tane almışımdır.
İlk aldığımda yazın Temmuz ayındaydı. Ancak ben 21 numarasını almıştım o yüzden biraz beyaz duruyordum. O yüzden ikincisinde 23 aldım ve şuan çok memnunum. Hatta Ebay'dan getirtim gitti gidiyorda satışını yaptım bir kere ucuz olarak. Tabi sadece bir kereliğine.

Öncelikle kargo ücretsiz olduğu için bana gelişi 17-18 TL oldu bu zamana kadar. Büyük boy olanları ise 30 TL. Tr'de ise 60 TL. Düşünün yani. Neden Tr'den alayım ki.

Benim cildim karma ve çok hassas. Güneşe alerjim var ve her güneş kremi de işe yaramıyor, suratım kızarıyor. Pudra veya fondoten kullanır kullanmaz akşamına siyah nokta, sivilce çıkar. Hatta bütün pudraları kullandım diyebilirim. En son creme puff kullandım. Onu da cheapsmells'ten ucuza almıştım ancak bu site TR'ye artık satmayınca başka alamadım.

Bb kremden ben çok memnunum. Yüzüme onun dışında hiçbir şey sürmüyorum ve oldukça kalıcı ve güzel duruyor. Üstelik fotoğraflarda da çok güzel çıkıyor teniniz. Mesela benim ablam düğüne giderken sürmüş, haberim yoktu. Resimleri gördüğümde bb kremimi mi kullandın dedim. Evet dedi. Yani direk farkediliyor.

Bu arada genel olarak cildimde bir iz yok. Pudra ve fondoten sürmediğim müddetçe sivilce hiç çıkmaz. Siyah nokta ise arada. Sadece kozmetik ürünlerine karşı çok hassas ve bb krem bana çok fayda sağladı. Ve nedense sanki bir sivilceyi sıkıp yara ettiğimde izini geçiriyormuş gibi geldi bana.

Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. Seve seve yanıtlarım.

tşk ederim öncelikle güzel paylaşım olmuş.
bende almak istiyorum dediğiniz gibi ebay da fiyat gayet uygun ama dilim yok bir şey anlamadım nasıl sipariş edeceğiz ki. zahmet olmazssa bana özelden anlatabilir misiniz.

Öncelikle paypal hesabınızın olması gerekiyor. Kredi kartı ile üye olabiliyorsunuz zaten paypal'ın sitesi Türkçe olduğundan kolayca üye olabilirsiniz. Bu arada ben dolara zam gelmeden önce de aynı fiyattan alıyordum şimdi de aynı fiyattan alıyorum. Sebebini bilmiyorum tabi.

Ebay'a nasıl üye olduğumu ise hatırlamıyorum ancak ben internetten Ebay'a nasıl üye olunur, Ebay'dan nasıl alışveriş yapılır diye arattığımda çıkan sitelerdeki yönergeleri izleyerek üye oldum ve alışveriş yaptım. Size de aynısını öneririm.

Bu arada ben hep aynı satıcıdan alıyorum. İlklerde 1 hafta içerisinde elimde oluyordu ancak son iki alışverişimde 2 hafta içerisinde elime ulaştı.

Merhaba yukarıdaki yazınızı okudum gerçekten çok faydalı şeyler yazmışsınız teşekkürler. Ben de arkadaşlarımdan duymuştum missha'Nın çok başarılı olduğunu. türkiye'dekiler için baktım bu siteyi buldum http://missha.com.tr/urunler/Missha-B.B-Kremler-.40.html dediğiniz gibi fiyatı 60tl'yi buluyor hatta kargo ücetiyle geçiyor... sizin ebay'dan aldığınız satıcı hangisi? ve hala alıyor musunuz? benimle link paylaşabilir misiniz acaba? ben de almak istiyorum ama karar veremiyorum nasıl alacağıma. şimdiden çok tşk ederim. iyi gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…