Missha Bb Krem LÜTFEN YARDIMM

juramakyajda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
14
2
Kızlar selam yine sizin önerilerinizi sayfalarca okuduktan sonra Missha Bb Krem almaya karar verdim ancak hangi çeşidini alayım kararsızım. Cildim karmadan çok yağlıya daha yakın yani yağlı diyebiliriz. Ben mat ve kusursuz gözüksün istiyorum, güneş koruması falan önemli değil. Burda en favori Perfect Cover anladığım kadarıyla ama bazı yorumlarda da yağlı cilde sakın kullanmayın diyor. Acaba Matte'nin kusur kapatması Perfect Cover kadar var mıdır? Lütfen yardım edin öğrenciyim ve kendim çalışıyorum ikinci kez alma şansım yok.

MISSHA M VİTA BB CREAM [MATTE] - - > Karma ve Yağlı
Paraben içermiyor, 20spf güneş koruması

MISSHA CHO BO YANG BB CREAM - -> Karma ve Yağlı
Paraben içeriyor, güneş koruması yok ama diğer özellikleri Matte'dan fazla, hücre yenileme falan

MISSHA M SIGNATURE REAL COMPLETE
- - > Kuru ve Karma
Paraben içeriyor, 25spf güneş koruması

MISSHA M PERFECT COVER --> Kuru ve Normal
Paraben içeriyor, 42spf güneş koruması

ben cho bo yang kullandım yapısı kalın kapatıcılığı yüksek ancak çok mat değil.birde güneş yok demişsin ama koruması var onun 30 spf.

benim cildim karma hafif bir parlama yapıyor ama rahatsız edecek şekilde değil.
biraz yoğun yapısı dağıtması ilk başlarda zor gelmişti ama şimdi alıştım.
ben yanlış rengini almışım o yüzden koyu bir fondötenle karıştırıp kullanıyorum.
21 numarası pembe 23 numarası sarı alttonlu açık ten rengine uygunlar.
kapatıcılığı yüksek olduğundan ciltte çok yokmuş gibi durmuyor.

benim cildim karma hafif bir parlama yapıyor ama rahatsız edecek şekilde değil.
biraz yoğun yapısı dağıtması ilk başlarda zor gelmişti ama şimdi alıştım.
ben yanlış rengini almışım o yüzden koyu bir fondötenle karıştırıp kullanıyorum.
21 numarası pembe 23 numarası sarı alttonlu açık ten rengine uygunlar.
kapatıcılığı yüksek olduğundan ciltte çok yokmuş gibi durmuyor.
Çok teşekkür ederim :) bugün aradım tester istedim denediğimde yorumları yazarım

perfect cover bende sivilce yapıyor. pure beauty diye bir marka var watsonsda çok benziyorlar missha ile denemenizi tavsiye ederim indirim dönemlerinde 20 liraya falan düşüyor.

cildim yağlı ancak ben perfect coverdan oldukça memnunum, bende sivilce yapmadı ve kesinlikle kullandığım kapatıcı etkili en iyi bb krem. yukarıda tavsiye edilen pure beautyden de memnıun kalmıştım ancak maalesef ki fazla olan izlerimi kapatmakta çok fazla etkili olmamıştı.

X