norwegian Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 10.254 7.410 2 Nisan 2015 Konu Sahibi norwegian #1 bu ürün hakkında bilgisi olan var mıdır missha yı bb krem olarak çok beğeniyorum ama primer almak istiyorum
bu ürün hakkında bilgisi olan var mıdır missha yı bb krem olarak çok beğeniyorum ama primer almak istiyorum
KilicBaligi ✯✯✯ Albay ✯✯✯ Pro Üye 2 Eylül 2007 17.023 12.633 9 Nisan 2015 Konu Sahibi norwegian #2 Canım ben kullanıyorum. Bu gözenek vs kapatıcı primerlerden farklı. Amacı solgun ve mat görünen cilde enerji verip nemlendirmek. Normal krem sürer gibi temiz cilde bir miktar ürünü sürüp üzerine bb kremini süreceksin.
Canım ben kullanıyorum. Bu gözenek vs kapatıcı primerlerden farklı. Amacı solgun ve mat görünen cilde enerji verip nemlendirmek. Normal krem sürer gibi temiz cilde bir miktar ürünü sürüp üzerine bb kremini süreceksin.
norwegian Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 10.254 7.410 9 Nisan 2015 Konu Sahibi norwegian #3 KilicBaligi .!.: Canım ben kullanıyorum. Bu gözenek vs kapatıcı primerlerden farklı. Amacı solgun ve mat görünen cilde enerji verip nemlendirmek. Normal krem sürer gibi temiz cilde bir miktar ürünü sürüp üzerine bb kremini süreceksin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler kuzum evet gözenek kapatıcı özelliği yok kullandığımda anladım ama parlaklık konusu gerçekten hoş
KilicBaligi .!.: Canım ben kullanıyorum. Bu gözenek vs kapatıcı primerlerden farklı. Amacı solgun ve mat görünen cilde enerji verip nemlendirmek. Normal krem sürer gibi temiz cilde bir miktar ürünü sürüp üzerine bb kremini süreceksin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler kuzum evet gözenek kapatıcı özelliği yok kullandığımda anladım ama parlaklık konusu gerçekten hoş
KilicBaligi ✯✯✯ Albay ✯✯✯ Pro Üye 2 Eylül 2007 17.023 12.633 9 Nisan 2015 Konu Sahibi norwegian #4 N o r w e g i a n .!.: teşekkürler kuzum evet gözenek kapatıcı özelliği yok kullandığımda anladım ama parlaklık konusu gerçekten hoş Genişletmek için tıkla... Parlaklıktan daha hoş bir şey varsa bu kokusudur derim. Bayılıyorum o kokuya...
N o r w e g i a n .!.: teşekkürler kuzum evet gözenek kapatıcı özelliği yok kullandığımda anladım ama parlaklık konusu gerçekten hoş Genişletmek için tıkla... Parlaklıktan daha hoş bir şey varsa bu kokusudur derim. Bayılıyorum o kokuya...
norwegian Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 10.254 7.410 9 Nisan 2015 Konu Sahibi norwegian #5 KilicBaligi .!.: Parlaklıktan daha hoş bir şey varsa bu kokusudur derim. Bayılıyorum o kokuya... Genişletmek için tıkla... missha'ların kokusuna ben hep bayılıyorum çok hoş :)
KilicBaligi .!.: Parlaklıktan daha hoş bir şey varsa bu kokusudur derim. Bayılıyorum o kokuya... Genişletmek için tıkla... missha'ların kokusuna ben hep bayılıyorum çok hoş :)