- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
hadi yaaaa, ya tatlim dinlen azicik ilerde insan yogun calisiyor..Kendine de zaman ayirmayi unutma emi...ay canım hatta diğer öğretmeniminkine de gidemeyeceğim sanırım o gün dersanede çalışacağımumarım böyle olmaz
:1hug:ayyyy sagol sinoplum ya ne guzel bi dilek bu, cok sevdim...Amiinnnn cnm allahim hepimize mutlu olmayi nasip etsin insallah..:Saruboceq:Maşallah,harika görünüyorsun canım benım..elbisen çok güzel üzerinde başka güzel durmuş:)
Allah ömrünü ve bahtını beyaz tadında güzel ve temiz kılsın inş. missimopuyorumnanaktanboshayallersmile
hakkaten ya sayimiz artti..kaydirigubbakcemile5ben de ing öğretmeniyim ben d eaynı günde evleniorumm
sagol canim benim..opuyorumnanaktançok yakışmış ve çok şık maşallah
hayırlı uğurlu olsun canım
güle güle giy bitanecim
tesekkur ederim cnm begenmene sevindim...opuyorumnanaktançok şık canım ayakkabıların..
misscim hayirli ugrulu olsun canim...daha yeni gördüm burayi...
elbisen cok güzel ve zarif durmus üzerinde....ayakabilarin ve cantanin uyumu harika..
ama bak bende istiyorum benimde adimi yazarmisin ayakabinin altina???gamyoncuiremsu
mutluluklar. dilerim..evinizden huzur ve saglik hic eksik olmasin insallah...a.s.
tesekkur ederim tatlicim...opuyorumnanaktanay çok güzelll.. :asigim:
çok güzel herşey çok uyumlu olmuşş çantanla ayakkabı uyumuna bakarmısın ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?